Lámavé vlasy? Urobte si super masku na vlasy doma. Osvedčené recepty.

Obrázok

Lámavé vlasy? Urobte si doma masku.
Sú vaše vlasy zničené a lámu sa? Ak je štruktúra vlasu narušená, potom prichádza na rad jeho lámanie. Aby ste lámaniu vlasov predišli, alebo ho zastavili, môžete využiť rôzne výživné masky na vlasy. V prírodných surovinách nájdu vaše vlasy mnoho výživných látok, ktoré zlepšia ich kvalitu. Preto, aby vaše vlasy opäť žiarili a boli zdravé, prinášame pár receptov na domáce masky.


ObrázokMaska z olivového oleja
O olivovom oleji a jeho priaznivých účinkoch sa toho popísala už mnoho. A skutočne je to tak, že olivový olej vám vie pomôcť pri rôznych problémoch. Na vlasy zaberie maska, ktorú si vytvoríte tak, že zmiešate päť  čajových lyžičiek olivového oleja s dvoma žĺtkami. Takto pripravenú zmes naneste krúživým pohybmi na pokožku a na vlasy. Krúživými preto, aby ste pomohli pokožke hlavy k dôkladnému prekrveniu. Masku nechajte pôsobiť aspoň 15 minút a potom ju zmyte.

Medová maska
Ďalšou úžasnou ingredienciou, ktorá sa nachádza v takmer každej kuchyni je med. Ak si z neho pripravíte masku na vlasy, určite neoľutujete. Postačí zmiešať 2 lyžičky medu s 3 lyžičkami olivového oleja a opäť naniesť na vlasy. Doba pôsobenia by mala byť opäť aspoň 15 minút. Masku môžete nechať pôsobiť pokojne aj dlhšie. Potom vlasy umyte šampónom a dôkladne opláchnite.

Banánová maska
Medzi ďalšiu výživnú masku patrí zmes banánu a mandľového oleja. Ak nemáte k dispozícii ten, môžete použiť aj kokosový olej. Banán rozpučte a rozmiešajte s mandľovým alebo kokosovým olejom. Zmes opäť naneste na vlasy a po uplynutí 15 minút dôkladne zmyte.
Tieto masky otestovalo už mnoho žien po celom svete. Veríme, že pomôžu aj vám. Stačí ich iba vyskúšať. Predsa len, ako sa hovorí, za skúšku nič nedáte a ide o bežné suroviny, ktoré sú v kuchyni každej gazdinky.

Aké sú vaše skúsenosti s domácimi receptami na výrobu masky na vlasy? Akú ste už vyskúšali? Píšte dole v komentári.

Ak riešite akýkoľvek problém so svojimi vlasmi, využite našu online poradňu. Radi Vám pomôžeme vyriešiť a zbaviť sa problému, ktorý trápi vaše vlasy.
Obrázok

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok
Kérastase Resistance Bain Age Recharge Šampón 250ml L'Oréal Expert Absolut Repair Lipidium Serum 50ml CHI Keratin Silk Infusion Regeneračný Olej 59ml Wella Luxe oil SP Luxusný olej na vlasy 100ml

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.