Tip na skvelý produkt: Invisibobble

Obrázok

Tip na skvelý produkt: Invisibobble

Je úplne jedno či ide o cop, drdol, alebo inak zopnuté vlasy, dobrá gumička do vlasov je pri mnohých účesoch mimoriadne dôležitá. 
Náš tip pre vás: Invisibobble
Skvelý doplnok účesu

Invisibobble gumička sa nepostará len o to aby vlasy / účes optimálne držal, ale je aj mimoriadne šetrná k vašim vlasom. Vďaka svojej šprálovitej štruktúre vytvára rovnomerný a šetrný tlak na vlasy. Týmto spôsobom zamedzuje prípadným bolestiam hlavy a lámaniu vlasov, ktoré by inak mohli vzniknúť za použitia bežných gumičiek. Taktiež zamedzuje vzniku nepekných preliačenín / tlakových miest vo vlasoch. Je vhodná pre všetky tipy vlasov a môžete ju nosiť celý deň.

Obrázok

Styling s pomocou Invisibobble
Gumičky Invisibobble nie sú len praktické a šetrné k vlasom, ale hlavne pomáhajú k skvelému stylingu. Vlasy je možné jednoducho a rýchlo uviazať do copu / vrkoča, či drdola. Ak vlasy stočíte a zafixujete pomocou Invisibobble po umytí vlasov – vytvoria sa krásne pravidelné vlny. Žiaden div, že aj prominentov ako napríklad modelku Candice Swanepoel môžeme na červených kobercoch často vidieť nosiť vo vlasoch Invisibobble. 

Invisibobble sa vyrába vo viacerých farbách ako napríklad čierna, hnedá, priesvitná, ružová atď. Farbu si teda môžete zvoliť tak, ako práve potrebujete: Invisibobble vo farbe vašich vlasov, aby bola nenápadná, alebo v pestrej farbe na zvýraznenie.

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.