Video Tutorial - Blond odtiene - Clip-in vlasy

Videotutorial clip in vlasy

 

Určite každá z vás pozná rozprávku o Zlatovláske, ktorá bola väznená vo veži a svoje extrémne dlhé vlasy si zaplietala vlasy do nádherných vrkočov.

Video tutorial blond odtiene clip in vlasy

Z moci zlej čarodejnice ju vyslobodil krásny princ, ktorého opantala krása jej dlhých blonďavých vlasov a okamžite sa do Zlatovlásky zamiloval. Keď sme s úsmevom na tvári zaspávali pri čítaní tejto rozprávky, všetky sme túžili byť ňou. Krásnou, zlatovlasou princeznou, ktorej vlasy siahali až na spodok začarovanej veže. Ako roky ubiehali, časom sme sa zmierili s tým, že princezné patria do rozprávok. Alebo žeby nie?

My vám teraz ukážeme spôsob, ako sa rýchlo a jednoducho stať Zlatovláskou a svoj život zmeniť na dokonalý rozprávkový príbeh. Nepotrebujete k tomu žiadne zložité zaklínadlo ani elixír zo žabích očí! Celé kúzlo spočíva v sadách 100% ľudských clip-in vlasov, ktoré nájdete na našej stránke.

O tom, že naše clip in dokážu zmeniť obyčajnú ženu na princeznú naozaj nie je pochýb. Pre viac inšiprácie klikni tu.  Husté, dlhé vlasy vám pridajú na kráse a ženskosti a dokážu zdvihnúť sebavedomie o 110%! Na našej stránke nájdete širokú škálu blond odtieňov a my sa uistíme, že tá správna sada poputuje práve k vám. Medzi nádhernými zlatými odtieňmi nájdete aj tieto: 
 

#60 Najsvetlejšia blond

#613 Svetlá blond

#22 Špinavá blond

#27 Jahodová blond

#18 Svetlohnedá

#16 Zlatá blond

#14 Tmavá blond

 

Či už chcete vlásky zahustiť alebo predĺžiť, clip-in sú pre vás tá ideálna voľba. Vlásky si môžete predĺžiť od 35 do 65 centimetrov. To však nie je všetko, myslíme aj na kvalitu a hustotu vašich vláskov. Uvedomujeme si, že vlasy každej z vás majú inú hustotu a štruktúru, preto vám ponúkame clip-in sady v štandardnej a aj v extra hustote. 

dlhé a husté vlasy

Clip-in Premium sú príčesky v štandartnej hustote, ktoré sa vyznačujú top kvalitou a dlhou životnosťou. Vlasy sú rovné, no môžete ich bez problémov natáčať podľa potreby. Okrem toho, že vaše vlasy predĺžia, pridajú im aj objem. 

Clip-in Premium Plus disponujú rovnakými výhodami ako Clip-in Premium, no majú jednu veľkú výhodu. Obsahujú 2x toľko vlasov, ktoré vám dodajú dvojnásobný objem. S dvojnásobnou hustotou vlasov dokážete priam zázraky. Táto sada je fantastická voľba pre tie, ktoré túžia po skutočnom objeme. 

Clip-in Kučeravé sú skvelou voľbou pre ženy s prirodzenými kučerami. Ich najväčšou výhodou je to, že aj po umytí si držia svoj vlnitý tvar. Hustota a hmotnosť tejto sady je prispôsobená na európsky štandard. Je plne postačujúca na priemernú, klasickú hustotu našich európskych vlasov. Pôsobia objemnejšie ako rovné a to pri rovnakej hmotnosti. Pokiaľ nemáte úplne kučeravé vlasy, no aj napriek tomu chcete vyskúšať túto sadu, nemusíte sa obávať. Ak svoje vlásky jemne pritočíte a následne pripnete sadu kučeravých clip-in, nikto nespozná, že tento vlnitý zázrak nie je váš.

Nový štýl, nová tvár

A pokiaľ nie ste stále na 100% rozhodnutá, veríme, že nasledujúce referencieinšpirácie a 6 krokov k dokonalosti vás presvedčia, že táto metóda je pre vás ako stvorená! Aj vy môžete mať krásne dlhé a husté vlasy prostredníctvom blonďavých odtieňov clip-in vlasov. Dokonalý výsledok len za pár minút!

Najlepšie clip in vlasy

Autor Simonka nanicvlasy.sk

 

 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.