Aké sú naše vlasy Clip in Premium a Premium Plus ?

Ak ešte stále váhate, či Clip in vlasy Premium, alebo Clip in vlasy Premium Plus sú pravé pre Vás, možno Vám v rozhodovaní pomôže nasledujúci článok. Väčšinu vecí pri kúpe najradšej vidíme na vlastné oči, prípadne si produkty obzeráme v rukách. 

Pri nákupe cez internet však zákazník tovar uvidí naživo až keď ho dostanete. V tomto článku sa dozviete niečo viac o našich vlasoch a ich kvalite a taktiež Vám priblížime reálny pohľad na naše produkty vo fotografiách.

Na našej stránke nájdete v ponuke dve varianty rovných vlasov (8 pásových Clip-in sád na kompletné prdĺženie resp. zahustenie vlasov) a to Clip in PremiumClip in Premium Plus v dĺžkach 35 – 65cm.

V zásade sa jedná o identické sady, čo do počtu a typu „clipov“. Sada Clip in Premium Plus však má dvojnásobnú hustotu vlasov oproti klasickej Premium, (tzv. aj Extra Husté)

Ako si teda správne vybrať?

Ak viete, o akú dĺžku vlasov a farbu máte záujem, mali by ste upriamiť pozornosť na výber správnej hustoty pásov pre Vás. V zásade platí, že pre ženy s riedkymi, či priemerne hustými vlasmi je na ich predĺženie vhodná sada Premium. Tieto ženy však môžu bez obáv siahnuť aj po sade Premium Plus, ktorá dodá ich vlasom a účesu nečakane krásny objem. Okrem toho si často vystačia aj s niekoľkými pásmi z hustejšej sady Premium Plus pre perfektný výsledok a menší počet sponiek vo vlasoch. Zvyšné pásy tak uskladnia a ušetria do budúcnosti pre seba, čo je ekonomicky výhodnejšie. Toto však neplatí pre ženy s veľmi riedkymi vlasmi, kde odporúčame používať výlučne Clip in Premium pre prirodzený efekt. Pre ženy s hustými vlasmi je najvhodnejšia Clip in Premium Plus, ktorá zabezpečí dokonalé predĺženie a zahustenie vlasov. 

Vždy je Vám k dispozícii naše poradenstvo prostredníctvom mailu (info@nanicvlasy.sk), facebooku, či mobilnej aplikácie Whatsapp (+421907157370), kde Vám ochotne radíme a už roky absolvujeme denne niekoľko desiatok konzultácií ohľadom typu, farby a veľa iného. Vždy vymyslíme spôsob a typ produktu, ktorý je pre Vás najvhodnejší. 

Z čoho sú Clip in vlasy vyrobené

Naše Clip in vlasy sú vyrobené zo 100 % ľudských vlasov  zo Strednej a Južnej Ameriky, Ázie, východného Ruska a sčasti z Indie. Vlasy sú kvalitou a farbou prispôsobené stredoeurópskemu typu a šetrne spracované, aby si zachovali vlastnosti vlasov. Nazývajú sa aj REMY vlasy a môžete ich teda farbiť ( odporúčame zafarbovať na tmavšie odtiene), žehliťkulmovať. Vlasy sú maximálne prirodzené, čomu nasvedčuje aj Vaša spokojnosť a pozitívne hodnotenia našich výrobkov. Pri dennom nosení Vám vydržia v bezchybnom stave 6 mesiacov až rok, ideálne aj dlhšie. O vlasy sa však musíte starať a pravidelne ich umývať a ošetrovať. Oproti živému vlasu je to už ich jediný zdroj „výživy“ a preto by ste sa mali o ne nielen starať, ale pred použitím a po použití ich jemne prečesať a uložiť na vyhradené miesto ( napríklad do krabičky). Na prečesanie odporúčame používať kefu Tangle Teezer, ktorá je tiež súčasťou našej ponuky.

Clip in je neinvazívna metóda predlžovania vlasov, pretože vlasy sa zakladajú pripínaním sponkami. Čo je dôležité - nepoškodzujú tie Vaše. Pri rozhodovaní sa na stránke orientujete typom vlasov, ale aj gramážou a dĺžkou. Logicky sú dlhšie vlasy „ťažšie“ čo platí aj pri sade Premium Plus, ktorá je v dvojnásobnej hustote a gramáži oproti Premium. 

Clip in vlasy sú pásy ( celkovo 8 kusov ), na ktoré sú našité vlasy tak, aby boli uložené v jednom smere. Pásy potom pripínate na svoje vlasy pomocou sponiek s malým hrebienkom. Hrebienok najprv priložte kolmo k Vašim vlasom a potom ho oprite o Vaše vlasy, čím sa do nich lepšie hrebienok uloží a za“clip“nite sponku. Dbajte na to, aby ste pás upevnili čo najbližšie ku korienkom svojich vlasov a aby Vám pohodlne zapadli sponky ako aj celý pás na hlave. Postupujte od dola smerom nahor, pričom si svoje vlasy vždy pripnite, aby sa Vám Clip in sada pohodlne aplikovala. Celá aplikácia trvá menej ako 5 minút s fantastickým efektom. Ak sa Vám vlasy na prvýkrát nepodarilo nasadiť s uspokojivým výsledkom nezúfajte, pretože môže chvíľu trvať, kým prídete na spôsob vhodný práve pre Vás a v našich článkoch a videách sa Vám budeme snažiť ponúknuť tipy a triky, ako sa s vlasmi dopracovať k ideálnemu výsledku. 

Každá sada obsahuje 8 pásov, z toho dva dlhšie ( 3 sponky , 20cm), dva kratšie ( 3 sponky, 15cm ), dva na bočné strany hlavy ( 2 sponky, 10 cm ) a 2 najmenšie ( 2 sponky, 5 cm) na oblasť v okolí tváre. Podľa nášho videonávodu sa môžete zorientovať v tom, ako si správne vlasy aplikovať. Akýkoľvek návod sa však nedá absolútne zovšeobecniť a preto sa musíte riadiť najmä svojim typom vlasov, ich dĺžkou a strihom. Video prezentáciu Clip in sady a ich samotnú aplikáciu nájdete pri každom produkte Premium a premium Plus.

Vlasy a pásy nie sú zbytočne ťažké, a pôsobia veľmi prirodzene. Po aplikovaní na hlavu držia a pri správnej aplikácii by nemali byť vidieť, ani vytvárať nerovnosti na vlasoch. Využívajú sa na každodenné nosenie, či spoločenské účesy a sú skvelým doplnkom hustoty a dĺžky pri vytváraní zložitejších účesov na rôzne príležitosti. Naše vlasy nosia aj tanečníčky z obľúbenej televíznej súťaže Let´s Dance, ktorá nedávno skončila. Pri takých nárokoch, aké sa na vlasy a účes kladú pri súťažnom tancovaní, uspeje jedine vysoká kvalita a tou sa zaručujeme pri všetkých našich výrobkoch. Presvedčte sa sami !  

V ponuke nájdete aj rôzne ďalšie Clip-in sady, ktoré Vám opíšeme aj ukážeme vo videu v ďalšom článku, ktorý pre Vás už teraz pripravujeme :)


 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.