Clip-in vlasy a celebrity

Obrázok
Celebrity a ich tajomstvo krásnych vlasov: Ktoré z nich používajú clip-in príčesky?

Pri pohľade na niektoré celebrity máme pocit, že oni sa určite museli narodiť pod šťastnejšou hviezdou ako my. Krásny úsmev, dokonalá postava a oh, tie vlasy.. vlasy sú neskutočné. Pri lepšom pozorovaní si však môžeme všimnúť, že slávne osobnosti majú na jednom vystúpení krátke vlasy, no o týždeň na druhom- dlhé. Ako je to možné?


Tajomstvo ich krásnych vlasov je v clip-in príčeskoch!  Mnohé z nich používajú clip-in na pridanie objemu, predĺženie, alebo vytvorenie ofiny. Milujú ich lebo sú jednoduché na aplikáciu, nenáročné na údržbu a môžete ich meniť podľa nálady.

Ideálny príklad je slávna hviezda Beyoncé. Speváčka mení dĺžku a farbu vlasov takmer na každom vystúpení. K tomu jej dopomáhajú príčesky.

Obrázok

Takisto Taylor Swift si dopomáha k dlhej hrive a Selena Gomez si taktiež príležitostne predĺži svoje vlasy. Výnimkou nie je ani Jennifer Lopez. Vlasy si umelo zahusťuje aj Britney Spears.

Obrázok

S clip-in ofinami sa skamarátili napríklad Kendall Jenner, Gigi Hadid, Lily Colins alebo Lea Michele.


Obrázok
Obrázok


Clip-in copy používa napríklad Kim Kardashian, Blake Lively alebo Nina Dobrev.

Obrázok
Obrázok
Dokonalá hriva je dosiahnuteľná pre každú z vás. Inšpirujte sa celebritami a vyskúšajte niektorý z našich clip-in príčeskov!

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.