Prečo rýchlopás a ako si správne vybrať?

clip in rychlo pas

Máte vysoké nároky a málo času? Chceli by ste šetrne, rýchlo a spoľahlivo predĺžiť a zahustiť svoje vlasy? Chcete dodať svojim vlasom a celkovému vzhľadu niečo naviac? Tak potom ste našli odpoveď práve v tomto článku. Pohodlne sa usaďte a čítajte ďalej.

Metódu predlžovania vlasov Clip in určite poznáte, pretože patrí medzi najrozšírenejšie spôsoby predlžovania vôbec. Na tom istom princípe sponiek je založený aj podobný produkt rýchlopásrýchlopás plus, ktorý obsahuje celkovo 5 sponiek na jednom 30 cm širokom páse vlasov. V našej ponuke si môžete vybrať všetky dĺžky od 35, 45, 50 a 60 cm pre rýchlopás a 35, 45, 50 a 55 cm pre rýchlopás plus. Každá z jednotlivých dĺžok sa odlišuje gramážou. Platí, že čím dlhšie vlasy, tým vyššia gramáž. Rýchlopás plus obsahuje oproti klasickému rýchlopásu dvojnásobné množstvo vlasov, a teda má oproti rýchlopásu vyššiu gramáž. 

Príklad : 35 cm rýchlopás, gramáž 35 g / 35 cm rýchlopás plus, gramáž 55 g.
 

clip in rychlo pas nanicvlasy.sk

nanicvlasy nanicvlasysk rychlopasplus tmavohneda

rychlopasplus nanicvlasy.sk

Ako si teda vybrať?
Pri výbere správneho produktu sa vždy riadime našimi preferenciami. Klasický rýchlopás je najvhodnejším produktom pre zahustenie veľmi riedkych vlasov v rovnakej dĺžke, na doplnenie clip in sady, ak si želáte zväčšiť objem vlasov a takisto na doplnenie hustoty vlasov v spoločenských účesoch. Ak si želáte predĺžiť Vaše vlasy pomocou klasického rýchlopásu, odporúčame použiť 2 kusy .

Rýchlopás plus je svojou vyššou hustotou vhodný nielen na zahustenie, ale aj na ultrarýchle predĺženie vlasov, pretože tento produkt zvládnete aplikovať do jednej minúty. 

clip in rychlo pas

Výber farieb a odtieňov je u nás skutočne široký, no aj práve preto je Vám pri akýchkoľvek nejasnostiach k dispozícii nás zákaznícky servis, kde nás môžete konktaktovať. V prípade, že nám posielate svoju fotografiu, dbajte na to, aby bola vyhotovená na dennom svetle, bez rušivého farebného pozadia, či umelého svetla, ktoré skresľujú Váš prirodzený odtieň. 

Ako sa aplikuje rýchlopás ?
Zopnite si vlasy do drdolu, alebo pomocou spony tesne nad ušami. Svoje vlasy a vlasy v rýchlopáse jemne prečešte. Čo najbližšie ku korienkom svojich vlasov zapnite rýchlopás po obvode hlavy. Prečešte spolu s Vašimi vlasmi a pokračujte v úprave účesu podľa svojho želania. V prípade, že sa chystáte vlasy kulmovať, či žehliť, odporúčame používať prípravky pre ochranu vlasov proti termickému poškodeniu.

 

Starostlivosť
Náš rýchlopás vyžaduje identickú starostlivosť ako klasická sada Clip in. Keďže rýchlopás je taktiež vyrábaný zo 100 % ľudkých vlasov REMY, je potrebné sa o mŕtvy ľudský vlas starať a dodávať mu pravidelnú výživu vo forme masiek, či olejčekov. Vlasy vždy na noc a po použití odkladáme na suché miesto ( napríklad do krabičky) a ešte predtým jemne prečešeme riedkym hrebeňom smerom od končekov ku korienkom ! Toto prečesávanie musí byť maximálne citlivé a postupné. Končeky vlasov si môžete jemne pridržiavať a veľmi riedkym hrebeňom pomaly postupovať smerom ku korienkom. Takto predídete vytrhávaniu a strate vlasov z Vášho rýchlopásu, čím predĺžite jeho životnosť. Vlasy by ste mali umývať maximálne 1-2 x do mesiaca a nechať vysušiť na vzduchu, nie fénovať. Fén vlasy značne vysušuje. 

Čo poviete? Zaujal Vás tento produkt pre náročné zákazníčky? 

My sme si ho zamilovali! Ak preferujete menšie množstvo sponiek a krásny výsledok, pozrite si našu ponuku a vyberte si ešte dnes.

lenka_blog_nanicvlasy.sk_.png
 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.