Včera som prvý krát vyskúšala, aký je to pocit, mať dlhé vlasy

Obrázok

Každá z nás už niekedy v živote mala deň, kedy sa ráno, pri pohľade do zrkadla, svojmu odrazu veľmi nepotešila. Vlasy buď odstávajúce na každú stranu či príliš splyhnuté. V bežnej praxi sa to nazýva bad hair day, teda deň, keď vlasy vyzerajú katastrofálne a nedá sa s nimi nič urobiť.

Deň, kedy nepomôže nič iné, než si dať na hlavu čiapku a tváriť sa, že to tak má byť, že je to váš štýl a presne takto to dnes chcete mať. Čo na tom, že ste si celé ráno nevedeli dať rady s neposlušnými vlasmi!

No čiapka nemusí byť jediné riešenie! Aké sú ďalšie? Je ich nespočetné množstvo, len treba nájsť tú správnu inšpiráciu a spoznať svoje vlasy detailne, aby sme si s nimi dokázali poradiť za každých okolností.

Volám sa Ivana a od dnešného dňa Vám budem radiť, ako si s neposednými vlasmi poradiť, ako sa o ne starať, ako využiť produkty zo stránky nanicvlasy.sk k tomu, aby ste svoj výzor dotiahli k dokonalosti. Budem niečo ako “módny guru”.

Spoločne s Vami sa pozrieme na to, ako postupovať v starostlivosti o svoje vlasy a rovnako i v starostlivosti o príčesky. Poradím Vám, čo všetko si môžete pri akej kvalite vlasov dovoliť a ako docieliť, aby boli vaše vlasy zdravé a krásne. Vyskúšame, ako účinkujú recepty starých mám, teda rôzne ľudové recepty, na naše vlasy a “na zúbok” sa pozrieme i rôznym druhom vlasovej kozmetiky, či už profesionálnej, alebo takej, ktorú zoženiete v obchodoch.

Ukážeme Vám, ako postupovať pri tvorbe rôznych účesoch, ktoré zvládne každá z nás i sama a ako do týchto účesov zakomponovať Clip-in vlasy. Vyskúšame, ako sa do bežných či slávnostných účesov dajú rôzne druhy clip-in príčeskov zakomponovať a čím všetkým ich ešte môžeme doplniť, aby z Vás bola “každý deň iná žena”. Vyskúšame účesy, ktoré sú nositeľné v bežný deň, avšak aj také, ktoré sú na špeciálne príležitosti, ako napríklad plesy, stužkové slávnosti, oslavy či iné.

Obchod s kvalitnými Clip-in Vlasmi zo 100% ľudských vlasov

Clip-in vlasy či ofinu zakomponujem i do klasických a bežných outfitov, takže okrem inšpirácie, ako si “vlasy obliecť”, Vás možno inšpirujem i tým, k čomu si ich obliecť.

A keďže tohtoročná sezóna plesov už začala, nemôžeme zaostávať ani my! Každá z nás chce byť na plese krásna, chce zažiariť, mať nádherné šaty, ktoré lichotia jej postave, dokonalý make-up, ktorý zvýrazní jej prirodzene krásne črty a takisto vlasy, ktorú budú korunkou jej krásy a vyzdvihnú jej celkový look k dokonalosti. Preto Vám v nasledujúcom článku prinesieme inšpiráciu na rôzne účesy, ktoré Vám môžu poslúžiť ako inšpirácia na tohtoročnú sezónu a ak pôjde všetko podľa plánu, budete sa môcť tešiť i na tutorial s jednoduchším účesom, ktorá zvládne každá z nás hravo i doma pred zrkadlom!

Stay tuned!

Včera som prvý krát vyskúšala, aký je to pocit, mať dlhé vlasy. Keďže moje vlasy siahajú po ramená, bola to obrovská zmena. Musím však povedať, že s výsledkom som bola nadmieru spokojná! Farba príčeskov dokonale ladí s farbou mojích vlasov a tak sa každý divil, ako mi stihli za noc tak rapídne narásť vlasy.

Farba Clip-in vlasov, odtieň #6

Zvolila som jednoduchý športovejší outfit v čiernej farbe, ktorý som doplnila červeným rúžom na perách a rukavicami, aby som outfitu dodala farebnosť. Čo sa týka tej čiapky, nebol to ten, už dnes spomínaný, “bad hair day”, no vonku veľmi fúkalo a ja som sa len chcela vyhnúť tomu, aby som po príchode domov vyzerala ako striga s vlasmi na každú stranu.

Love, peace and hair Ivanka

 

Blog by Sweet Lady Lollipop :)

Obrázok

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.