KARDASHIAN beauty - krém a olej z čiernych semien

Obrázok


KARDASHIAN beauty - krém a olej z čiernych semien

Vždy ma fascinuje skúšať novú (vlasovú) kozmetiku. Nové konzistencie, vône a vlastne všetko :-) Musím napísať, že práve pri tejto Kardashian rade som ostala nadšená už len po otvorení a ovoňaní prvého výrobku.


A tak som skúšala a testovala olej z čiernych semien pre okamžitú výživu vlasov a uhladzujúci krém pre hydratáciu, lesk a ochranu proti tepelnej úprave. Napíšem teda svoje dojmy a tipy ako používam tieto dva výrobky.

Kardashian Styler Blow Dry Cream - je ľahučký, uhladzujúci krém s božskou vôňou a jemnou textúrou. Už keď som si dala kvapku na ruku, aby som vyskúšala konzistenciu a vôňu, tak som cítila na pokožke ruky ako dokáže vyhladiť a zjemniť. A to všetko bez zaťaženia a pocitu mastnoty na vlasoch! Väčšinou sa totižto ženy boja práve takýchto prípravkov, aby nemastili zbytočne vlasy. 

Obrázok

Tento krém vlásky prevonia, nezaťaží, nezamastí a na dotyk sú hladké, poddajné a hebké. Odporúča sa rozotrieť malé množstvo v dlaniach a aplikovať do vlhkých vlasov pred fénovaním, či žehlením. V podstate pracuje aj ako ochrana pred tepelnou úpravou. Ja som ho ale skúsila aj inak - a to tak, že som si ho dala do suchých vlasov a následne učesala vlasy kefou (ja mám Tangle Teezer). Vlasy mám od prírody vlnité. Okrem toho, že mi vôňu vlasov chválili v okolí, tak mi vlasy jemne uhladil a neboli také rozlietané. Samozrejme ak chcete úplne rovné vlásky, žehlička bude nevyhnutná :-)

Balenie a aplikácia krému je perfektná a vďaka praktickej pumpičke nespotrebujete krém rýchlo. Mňa (okrem iných vlastností) zaujala najmä tá funkcia ochrany pred teplenou úpravou. Predsa len si vlasy fénujem viac ako často a tento krém mi robí momentálne spoločníka a super službu.

Obrázok

Kardashian Black Seed Dry Oil
- a testovala som aj mini balenie suchého oleja z čiernych semien. Pre výživu, lesk a dokonalú úpravu vlasov. Tento olej potrebujem jednoznačne plné balenie! Momentálne ho ťahám všade so sebou. Olej má jemnú, hodvábnu konzistenciu. Vonia nádherne (sladko, kvetinovo a jemne korenisto) a ja ho práve používam v kombinácii s krémom pre intenzívnejšiu vôňu a lepší efekt. Dá sa použiť do vlhkých vlasov, ale ja ho používam do suchých a na končeky - sú po ňom lesklé a zacelené. Zbohom rozštiepené končeky vlasov! 

Obrázok
Na stránke nanicvlasy.sk je teraz toto duo v akciovej cene! Ale ak chcete otestovať olejček, tak ho majú aj v mini cestovnom balení :)

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.