Kardashian Beauty - Suchý šampón a kondicionér

Obrázok

Kardashian Beauty

Kim, Khloé a Kourtney Kardashian sú známe svojím podnikavým duchom už odjakživa. Podnikajú s oblečením, či už dámskym (Kardashian Kollection) alebo detským (Kardashian Kids). Kúsky sú väčšinou vypredané hneď ako sa objavia v predaji. Okrem oblečenia majú tiež sériu parfémov, opaľovacích sprejov, slnečných okuliarov a v neposlednej rade aj kozmetiky. Kozmetika od slávnych sestier nesie názov Kardashian Beauty...


a môžete v nej nájsť rôzne make-upy, púdre, lícenky, rúže, či lesky. Najnovšie k tejto kolekcii pribudli aj vlasové produkty, ktoré mňa osobne naozaj zaujali zo všetkého asi najviac. Vždy som ich chcela vyskúšať, keďže Kim, Khloé aj Kourtney sa vždy pýšia nádhernými vlasmi.

Obrázok

Aké prípravky tvoria túto novú vlasovú kolekciu?

Kardashian Beauty Take 2 – suchý šampón v spreji – oživuje ochabnuté, mdlé vlasy a okamžite absorbuje prebytočnú mastnotu a nečistoty, ktorými vlasy oťažievajú.
Kardashian Beauty K Body Volume Foam – tužiaca pena - ktorá sa aplikuje do mokrých vlasov a vytvorí na nich objem
Kardashian Beauty Curl-Defining Cream Gel – gél, ktorý vaše vlasy spevní a formuje; je určený pre zafixovanie a lepšie tvarovanie kučier
Kardashian Beauty vyhladzujúci hydratačný krém – tento krém je určený na dokončenie a fixáciu stylingu či už vyžehlených alebo prirodzene rovných vlasov
Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil – olej z čiernych semien, ktoré dodajú vlasom výživu a prirodzený lesk a takisto môže byť použitý aj pri fixácii a tvarovaní už hotového účesu.
Kardashian Take 2 Dry Conditioner - Ľahký kondicionér v spreji, ktorý oživuje matné alebo suché vlasy tým, že zvyšuje ich lesk a vlhkosť medzi úpravou.
Kardashian Iron - Keramická žehlička - s platňami obohatenými olejom z čiernych semien pre nádherný výsledný lesk.

Obrázok

Ja som mala možnosť yskúšať tieto 2 produkty ↓ tak sa na ne poďme spoločne pozrieť. Sú skutočne také "hviezdne" ako ich ospevujú mnohý ľudia a celebrity, či aj samotné Kardashianky?

KARDASHIAN TAKE 2 DR SHAMPOO → suchý šampón v spreji – suchých šampónov som už niekoľko vyskúšala, no vždy to boli skôr práškové a preto som s veľkou vďačnosťou vyskúšala aj tento v spreji, keďže som naň zatiaľ počula iba samú chválu.

Ide o ľahký výživný sprej, ktorý oživuje matné a suché vlasy. Zvyšuje ich lesk a vlhkosť medzi jednotlivými umytiami. Obsahuje malé molekuly, ktoré okamžite hydratujú vlasy. Po použití sú vlasy výrazne jemné a hebké. Vďaka obsahu Black Seed Oil sú vlasy po záverečnej úprave výrazne lesklé a žiarivé.
Obrázok
Suchý šampón okamžite absorbuje prebytočnú mastnotu a nečistoty, ktorými vlasy oťažievajú. Tento rýchlo schnúci sprej bez vody, obsahuje omladzujúci olej z čiernych semien, ktorý predlžuje životnosť vlasov. Osviežuje korienky a poskytuje čistý základ pred vytvorením konečného očarujúceho účesu so skutočne pôvabnou vôňou.

Obrázok

KARDASHIAN TAKE 2 DRY CONDICIONER → Ľahký kondicionér v spreji, ktorý oživuje matné alebo suché vlasy tým, že zvyšuje ich lesk a vlhkosť medzi úpravou. Hydratačná receptúra obsahuje malé molekuly - kondicionér, ktorý okamžite hydratuje vlasy, zanecháva ich neuveriteľne jemné a hladké. Výživný olej z čiernych semien s úžasnou vôňou, poskytne iskrivosť a lesk pre podporu prirodzenej žiarivosti dokonale očarujúceho vzhľadu.

Obrázok

Obsahuje vzácny Black Seed Oil, vitamíny A a E a proteíny z hodvábu.
• Vhodný pre všetky typy vlasov.
Aplikácia: Pred použitím dobre pretrepte. Sprej nastriekajte rovnomerne od polovice vlasov až ku končekom a kefou prečešte. Nestriekajte na pokožku hlavy. Neoplachujte. Upravujte ako obyčajne. 

Obrázok

Všetky prípravky sú vytvorené v spolupráci s vlasovou kozmetikou CHI, ktorá je po celom svete známa svojou kvalitou. Preto si dovolím tvrdiť (najmä z vlastnej skúsenosti), že aj kolekcia sestier Kardashian je veľmi kvalitná a vydarená.

♦ Ak chcete dosiahnuť krásne, husté a lesklé vlasy sestier Kardashian, neváhajte a určite vyskúšajte ich novú vlasovú kozmetiku. :)

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.