Kardashian beauty

Obrázok

Kardashiánkam na blogu tuším čoskoro urobím vlastnú kategóriu ako často ich tu spomínam. Ich reality show je podľa mňa jedna z najlepších (a asi aj najlepšia) a tým, že ich sledujem som si za tie roky vytvorila k tomuto ,,klanu" pomerne veľké sympatie.

Kardashiánky si za tie roky slávy urobili pomerne veľký business, ktorý obnáša značky oblečenia, parfémov, dekoratívky a aj vlasovej kozmetiky. Väčšina z výrobkov je na Slovensku nezohnateľná až na tie vlasové.

Obrázok

Ak by mali vlasy kaderníčky odrážať to, aká je kvalitná verím tomu, že ak si nejaká celebrita urobí nejaké svoje výrobky mala by sa s nimi stotožňovať. Nakoľko Kardashiánky majú úúúžasné vlasy v kútiku duše som dúfala, že ich výrobky budú rovnako úžasné. A samozrejme, že fakt, že je táto edícia pod záštitou značky, ktorá má aj CHI pomohol.  

Suchý šampón podľa mňa zaujme už od pohľadu - má krásne čierno/rosegold balenie, ktoré sa v ruke pekne trbliece. Objemovo má 150ml (klasika suchých šampónov) a cenovo sa pohybuje okolo 13€ (čo je bežná cena kaderníckych výrobkov, ešte by som povedala aj že nižšia ako býva u iných značiek). Čo je na ňom naj naj naj naj najlepšie a musím to vyzdvihnúť hneď na začiatku je jeho vôňa! WOW! Baby ten šampón vonia dokonale! Podľa mňa vonia presne ako Chloe Chloe, čo je pre mňa jedna z NAJlepších voňaviek aké momentálne na trhu sú. Hneď ako som zacítila tú vôňu bola to proste láska na prvý pohľad a vedela som, že Macadamia pôjde bokom. Vôňa vo vlasoch vydrží asi 3 hodiny (ale jemnučko, nebije sa s parfémom).

Obrázok

Suchý šampón nielen krásne vonia ale z vlasov fakt vysaje mastnostu a dodá im objem. Účinky sú jednoznačne na jednotku s hviezdičkou. Vo vlasoch nenecháva biely povlak, nechá ich proste objemnejšie, prevoňanejšie a odmastené.

Za mňa bude tento šampón výrobkom roka už len kvôli tej vôni. Ak máte ofinu alebo rýchlo mastiace sa vlasy vrelo odporúčam vyskúšať, je to určite iný level ako Syoss.

A čo vy a suché šampóny? Používate či nie? Pozeráte alebo pozerali ste niekedy nejakú reality show?

Recenziu napísala: Bianca Principesssa http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/07/kardashian-beauty.html

Obrázok

 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.