Kativa Argan, olej, maska a šampón na vlasy

Obrázok

Že si vlasy umývam každý deň, to je o mne známe. Aj to, že keď si ich náhodou niekedy neumyjem, tak som z toho potom celá nervózna. Viem, divné. Ale to som ja. A tak ma napadlo, napísať o  mojej najobľúbenejšej vlasovej kozmetike, ale to by som sa nedopísala (teda určite nie v jednom článku :-)). Tak som sa rozhodla spustiť na blogu sériu článkov s obľúbenými produktami na vlasy. No a dnes to bude o značke Kativa (nájdete na stránke nanicvlasy.sk) :-)

Nedávno som testovala značku vlasovej kozmetiky Kativa - radu s argánovým olejom. argán šampón, argán masku a argán olej. Po šampóne som mala vlasy krásne hebké, pružné a voňavé. Ach tá vôňa. Strašne chcem vyskúšať aj ich radu s makadamiovým olejom, alebo tú s keratínom (pozri všetku kozmetiku od značky KATIVA - tu), ale keďže som ostala závislá od tejto vôňe, tak neviem :-).

Masku ešte stále mám, ale už len na dne, takže si ju šetrím :-) Tá je tak fantastická. Hutná, voňavá a vlasy mi krásne vyživí a sú po nej lesklé, hydratované a perfektne rozčesateľné. Je to presne ten typ produktu, ktorý vyvolá "vaaau efekt" :-)

Obrázok

Posledným z tejto rady je olejček. Dávam si ho na moje suché končeky vlasov, ktoré sú po ňom pružné a lesklé. Akoby zocelené. Na konce používam ešte olej od Nuxe. Ale tým, že ten je multifunkčný (čiže nie je len na vlasy), nespĺňa až tak požiadavky, ktoré na vlasový olej mám.

Myslím, že s Kativou zostaneme kamarátky ešte na dlhú dobu (ja a aj moje vlasy) :-)

Obrázok

Recenziu napísala: Veronique http://www.veronique.sk/2014/11/o-peknych-vlasoch-prva-cast.html

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.