Kativa Colageno, posilňujúci šampón a kondicionér

Obrázok

Pred nedávnom som dopoužívala túto dvojicu, respektíve šampón, pretože kondicionér mi vždy vydrží oveľa dlhšie. Osobne som na značku vlasovej kozmetiky KATIVA doteraz videla len jednu recenziu, ale to bol iný rad, preto si myslím, že by Vás môj názor mohol zaujímať :)

Nie je to tak dávno, čo značka KATIVA pribudla do sortimentu www.nanicvlasy.sk. Ja som testovala posilňujúci rad COLAGENO, ktorý má za úlohu vlasom navrátiť silu a pružnosť, omladiť ich a posilniť vďaka obsahu kolagénu, a mnoho iného ...

Obrázok

Určený je najmä pre jemné a slabé vlasy bez objemu, tenké a vyčerpané a ťažko tvarovateľné vlasy. Okrem ťažko tvarovateľných mám všetky ostatné spomenuté na hlave :D takže na testovanie som bola viac ako vhodným adeptom :)) Šampón mi vydrží tak v priemere jeden mesiac, možno ani nie - no dávam si to za záväzok najbližšie to zistiť presne. To teda znamená, že ich striedam veľmi často, a už dlho-predlho som nemala ten istý ani len 2x po sebe. Teraz som však s kvalitou vlasov ako takou spokojná, dokonca mi už ani tak nepadajú ako pred nedávnom, no časté mastenie sa a lupiny mi stále nemiznú, takže si plánujem kúpiť Head&Shoulders, a budem tajne dúfať, že potom už budem znova bližšie k dokonalosti. Späť však k recenzii!

Obrázok

Produkty, vďaka zlatým detailom na obaloch na mňa pôsobia luxusne, a osobne im nemám čo vytknúť, sú jednoduché - presne tak ako sa mi to páči, nepreplácané a pekné. Oba majú po 250ml, čo je taká klasika, no dajú sa objednať aj v 500ml baleniach. Vôňa je tiež celkom príjemná a nakoľko si vlasy umývam každý druhý deň, v pohode mi na vlasoch vydrží do nasledujúceho umývania.

Šampón Kativa Colageno je takej akúratnej konzistencie - ani hustý ani príliš riedky, na vlasoch pení dostatočne a zanecháva ich zdravé, a už po dlhšom používaní som si začala všímať, že pôsobia aj nadvihnutejšie, teda objemnejšie.

Obrázok

S kondicionérom Kativa Colageno som sa musela pri používaní dosť premáhať, hádajte prečo :D. Je potrebné ho nechať 5 minút pôsobiť, ale čo by som pre svoje vlasy neurobila, však? :D Tak som zaťala zuby a čakala. Výsledok však stál za to, a spolu s použitím šampónu za sebou zanechávajú kus roboty. Ako vravím - keby ma netrápia často sa mastiace vlasy a lupiny, inak som s účinkami nadmieru spokojná. Okrem tohto posilňujúceho radu v ponuke kozmetiky KATIVA nájdete aj pre vyživenie vlasov, obnovenie, hydratáciu a aj na farbené vlasy.

Budem rada, ak mi v komentároch napíšete, aké problémy riešite konkrétne Vy s Vašimi vlasmi, a aké produkty na vlasy teda uprednostňujete, či skôr na hydratáciu vlasov, proti krepovitosti, lupinám atď... :) Ak Vás dnešné spomínané produkty zaujali, kúpiť si ich môžete TU.

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.