Ako posilniť vlasy

Obrázok

Ako posilniť vlasy
Máte jemné a krehké vlasy? Vaša koruna krásy už nie je tým, čím bývala? Nevešajte hlavu, ale radšej svoje vlasy posilnite a vráťte ich k životu. Ako na to sa dozviete na nasledujúcich riadkoch.

Slabé vlasové korienky
Ak máte slabé vlasové korienky, potom je na ich posilnenie jediné riešenie. A to je ostrihanie vlasov. Možno sa vám táto možnosť nepozdáva, ale príliš dlhé vlasy, ktoré vyrastajú zo slabých korienkov ich ešte viac zaťažujú a namáhajú. Ak ich ostriháte, vlasové korienky si oddýchnu. Okrem toho by ste ich mali začať posilovať z vnútra, čo znamená zvýšený príjem zinku. Takýmto spôsobom sa vaše vlasové korienky posilnia a nové vlasy, ktoré z nich začnú vyrastať budú zdravé a krásne.

Viete, čo vaše vlasy potrebujú?
Ak chcete mať krásne a zdravé vlasy, mali by ste aj vedieť čo potrebujú. Nato, aby ste to zistili je fajn, ak viete z čoho sa skladajú. Takže, vlasy tvorí prevažne keratín, čo je bielkovina. Potom sú to proteíny, železo, meď, zinok, jód, uhlík, vodík, dusík a voda. Viete čo to znamená? Ak sú vaše vlasy slabé a chcete ich posilniť, všetky vymenované stavebné materiály vlasov by ste im mali pravidelne dodávať.

Prečo je keratín dôležitý
Ako sme už spomínali vyššie, keratín je základnou stavebnou zložkou vlasu. Je to bielkovina, ktorú vytvára naše telo. Vďaka keratínu sú naše vlasy pružné a pevné. Keratín je tvorený aminokyselinami. Ak ich má telo nedostatok, potom sú vaše vlasy hneď oslabené. Preto aby ste ich mali dostatok je potrebné do jedálnička zaradiť ryby, kvalitné mäso, ryžu, strukoviny, vajíčka a mliečne výrobky. Okrem toho existujú aj rôzne šampóny a kondicionéry, ktoré obsahujú keratín.

Správne vyvážená strava je základom zdravého tela ale aj zdravých a silných vlasov. Preto na tento fakt nezabúdajte a zaraďte do svojho jedálnička dostatok vitamínov a minerálov. Iba tak svoje vlasy posilníte a doplníte im to, čo im chýba.

Aké sú vaše skúsenosti s obnovou poškodených vlasov? Akú kozmetiku používate? Píšte dole v komentári.

Ak riešite akýkoľvek problém so svojimi vlasmi, využite našu online poradňu. Radi Vám pomôžeme vyriešiť a zbaviť sa problému, ktorý trápi vaše vlasy.
Obrázok

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok
Kérastase Elixir Ultime Shampoo 250ml L'Oréal Pro-Keratín Refill Krém pre oslabené vlasy 150ml Kardashian Black Seed Dry Oil 89ml
 
L'Oréal Homme Tonique Šampon pre výživu vlasov 250ml

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.