Ako urýchliť rast vlasov? Tipy ako na to.

Obrázok

Ako urýchliť rast vlasov
Dlhé, krásne a na prvý pohľad lesklé vlasy. To je sen nie len každej ženy. V prieskumoch verejnej mienky sa ukázalo, že mužom sa páčia na žene hlavne vlasy. Samozrejme, najviac tie zdravo vyzerajúce. Ak máte vlasy krátke a túžite urýchliť ich rast, potom vám prinášame pár tipov, ako toto čakanie skrátiť.


ObrázokNebojte sa strihania
Viete o tom, že poškodené končeky vlasov odoberajú vlasu živiny a tým pádom spomaľujú ich rast? Takže ak chcete rast vlasov zrýchliť, potom by ste ich mali pravidelne podstrihávať. Podľa odborníkov by to malo byť každých 6 až 8 týždňov. Potom budú mať vlasy dostatok živín a budú rásť rýchlejšie.

Doprajte si masáž
Ak budete pravidelne masírovať pokožku hlavy olejom, potom sa vám odvďačí rýchlejším rastom vlasov. Na tento účel je vhodný kokosový olej, olivový olej alebo jojobový olej. Stačí trošku ho nahriať a môžete začať masírovať. Tieto oleje obsahujú mnoho živín, ktoré vaše vlasy využijú správnym smerom.

Dodržujte pitný režim
Informácia, že pitný režim treba skutočne poctivo dodržiavať, sa na nás valí z každej strany. A nebude tomu inak ani pri urýchlení rastu vlasov. Voda odplavuje z nášho tela toxíny a okrem toho vyživuje a hydratuje vlasy z vnútra.

Zemiaková voda
Nebojte sa, teraz nejde o žiadny vtip. Viete o tom, že zemiaky obsahujú vitamíny A, B a C, ktoré sú pre naše vlasy veľmi dôležité? Postačí ak po umytí prepláchnete vlasy vodou, v ktorej boli surové zemiaky. Prípadne skúste začať používať prípravky určené na vlasovú starostlivosť, ktoré tieto vitamíny obsahujú.
Veríme, že naše tipy vám pomôžu rast vlasou urýchliť a vy budete spokojná.

Nezabúdajte na vhodú kozmetiku
Používaním správnej kozmetiky docielite rýchlejší rast vlasov. Končeky vlasov sa nebudú štiepiť, budú zdravé, nebudete ich musieť strihať a preto budú bez problémov rásť do dĺžky. Vyberajte si vlasovú kozmetiku, ktorá obsahuje biotín, vitamín A, E, C, niacín, vitamín B12, železo a zinok. Tieto látky napomáhajú rýchlejšiemu rastu vlasov.

Aké sú vaše skúsenosti s pestovaním si dlhých vlasov? Aké metódy alebo kozmetiku používate? Píšte dole v komentári.

Ak riešite akýkoľvek problém so svojimi vlasmi, využite našu online poradňu. Radi Vám pomôžeme vyriešiť a zbaviť sa problému, ktorý trápi vaše vlasy.
Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok
Kérastase Initialiste Advanced Koncentrát výživa a stavba vlasov 60ml L'Oréal STEAMPOD Pro-Keratin ochranné sérum 50ml Wella SP Perfect Ends na končeky vlasov 40ml L'Oréal Professionnel Mythic Oil 125ml

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.