Novinka SERIOXYL. Rednutie vlasov a vypadávanie bude minulosťou.

Obrázok

L'Oréal Professionnel predstavili Serioxyl. Novú radu, ktorá má pomôcť vytvoriť silnejšie a pevnejšie krásne vlasy. Účinkuje tak, aby každý vlas mal vizuálne plnší efekt. Stimuluje pokožku hlavy a podporuje cibuľky pre zdravý rast vlasov.

Bez ohľadu na to, čo je príčina rednutia a vypadávania vlasov, Lóréal SERIOXYL naozaj funguje. L'Oreal Professionnel SERIOXYL je program, ktorý podporuje plnší rast vlasov.

Táto NOVINKA vám opäť vyčarí úsmev na tvári. Nová technológia vyvinutá pre problém s rednutím a vypadávaním vlasov. Je navrhnutá tak, aby prebudila spiace folikuly vlasov a aktivovala ich nový rast.

ObrázokObsahuje dve účinné doplnkové zložky, Stemoxydine ™ a neohesperidín ™, ktoré osviežia unavené vlasy a urobia objem riedkym vlasom. Sérum zabezpečí v priemere 1700 nových vlasov po troch mesiacoch pravidelného každodenného používania. Používaním rady SERIOXYL budú vaše vlasy vyzerať silnejšie, hustejšie a objemnejšie.

Serioxyl sérum na vlasy dodáva silnejší vzhľad v jedinom okamihu, preto vlasy pôsobia hustejšie a na dotyk hrubšie. Sérum obohatené o Intra-Cylanedáva dodáva rednúcim vlasom okamžitý zahusťujúci účinok, ktorý vám umožní vytvoriť požadovaný vzhľad.


Obrázok

Táto komplexná metóda je vyvinutá dokonale pre rednúce vlasy farbené aj prirodzené. : SERIOXYL Fuller HAIR KIT 1 prírodné rednúce vlasy a SERIOXYL Fuller HAIR KIT 2 farbené rednúce vlasy.
Obrázok

Tieto výrobky sú formulované s jedinečnou kombináciou zahusťujúcich účinných látok pre okamžité výsledky. Dodávajú výživu a energiu pre folikulu vlasu a posilňujú vlas z vnútra. Pomáhajú zlepšiť celkový stav vlasov.

Výskum vedomostí zodpovedných za stav pokožky hlavy a vlasov L'Oréal vytvoril SERIOXYL vysoko koncentrovaný jedinečný nástroj pre osobnú starostlivosť, zdravú pokožku hlavy a zdravé vlasy. SERIOXYL je vytvorený odborníkmi v starostlivosti o vlasy, ktorí riešia kľúčové problémy spojené s vypadávaním vlasov u mužov a žien.
SERIOXYL pre domácu starostlivosť, ktorej výsledkom je zvýšenie hrúbky/hustoty vlasov a bojuje proti všetkým znakom oslabenia vlasov.
Obrázok

Aké sú vaše skúsenosti s vypadávaním vlasov a úpravou jemných riedkych vlasov? Aké produkty ste už vyskúšali? Píšte dole v komentári.

Ak riešite akýkoľvek problém so svojimi vlasmi, využite našu online poradňu. Radi Vám pomôžeme vyriešiť a zbaviť sa problému, ktorý trápi vaše vlasy.
Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok
ĽOréal Serioxyl Pena pre hustejšie vlasy 125ml ĽOréal Serioxyl Kit Natural pre prírodné vlasy ĽOréal Serioxyl Thicker Hair Serum 90ml ĽOréal Serioxyl Denser Hair Serum 90ml

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.