Spoločenské účesy

SPOLOCENSKE UCESY

V súčasnosti máme tak veľa námetov na spoločenský účes, že je šialene ťažké si vhodne vybrať. Na internete je veľa fotografií modeliek, ktoré sa pýšia svojou krásne upravenou hrivou. Ak vaše vlásky sú dostatočne husté a dlhé, gratulujem! Môžete sa pustiť do prezerania fotografií a inšpirovať sa. Už len nájsť dobrého kaderníka.

Ale, ... ak vaše vlásky nedosahujú potrebnú dĺžku ani hustotu, máte oveľa zložitejší problém. V tom prípade vaše možnosti výberu prudko padli dole :(.

Ale pozor. Nikdy to nie je tak zle ako to vyzerá. A vešať hlavu netreba, aj keď nám na nej bohviečo nevyrástlo. Známe osobnosti v show-biznise, úspešní ľudia, ktorí absolvujú najnoblesnejšie podujatia roka už dávno našli odpoveď.

Vlásky sa dajú zahustiť a predlžiť a to tak elegantným a prirodzeným spôsobom, že to nik nespozná. A ďalšia úžasná správa je, že to dokážete už aj vy sama doma. V pohodlí teplého domova. Neveríte?

Keď www.nanicvlasy.sk dokázalo pomôcť známym osobnostiam z obrazovky, dokážu aj vám. Pozrite si celú galériu fotografií ...

Simona C. :-)

 

Chcem sa pozrieť do obchodu s príčeskami

ObrázokObrázok

ObrázokObrázok

ObrázokObrázok

ObrázokObrázok

ObrázokObrázok

ObrázokObrázok

ObrázokObrázok

ObrázokObrázok

ObrázokObrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.