Účesy 2015!

Obrázok

Účesy 2015

Tak ako všetko vo svete módy, aj účesy podliehajú trendom. Každý rok je In niečo iné. Viete aké účesy si v kurze tento rok? Pozrite sa čo sme pre vás pripravili.



Obrázok

Mikádo či vlasy na stranu
Tento rok sú opäť In kratšie vlasy a účesy na stranu. Mikádo zažíva svoj veľký návrat a vy si môžete zvoliť kratší či dlhší zostrih. V kurze sú tiež kratšie vlasy s ofinkou, ktorá je začesaná na bok.

Obrázok

Mokrý look
Ako ultra moderný účes sú propagované účesy tzv. mokrého vzhľadu. Postačí ak vlasy začešete dozadu a použijete trošku gélu, čím im dodáte mokrý vzhľad. Potom váš účes vyzerá, ako keby ste práve vyšli zo sprchy. Ak sa rozhodnete pre tento účes, zvážte, či je vhodný na danú príležitosť.

Obrázok

Obrázok

Elegantný či chaotický cop
Aj jeden aj druhý je In. Ak chcete pôsobiť decentne, ako dáma, potom zvoľte elegantný cop a cestičku na stred vlasov. Ak túžite byť na chvíľu rebelkou, ktorá nepodlieha pravidlám spoločnosti, potom stavte na chaotický cop.

Obrázok

Obrázok

Kučery
Zbožňujete kučery? Potom ich noste kedy vás len napadne. Aj tento rok sú vlnité vlasy In. Rozpustené vlasy a bohaté kučery sú vhodné na rôzne príležitosti. Tento účes môžete mať na rodinnej oslave ale aj na žúrke s priateľkami.

Obrázok

Drdol
A čo by ste povedali na drdol? Určite ho ocení nie jedna žena, najmä v týchto horúcich dňoch. Vlasy jednoducho vyčešte nahor a upevnite do drdola. Ten môže byť elegantný a hladký, alebo na voľné dni môžete zvoliť aj rozstrapatený drdol.

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.