Vlasy v štýle boho chic

Obrázok

Vlasy v štýle boho chic

Boho chic. Čo to vlastne je? Boho štýl, alebo aj bohémsky štýl je móda, ktorá sa dostala aj k nám a má veľký úspech. Tento štýl sa uplatnil ako v oblečení, tak aj v oblasti interiérového dizajnu. V obliekaní znamená boho štýl voľné, pohodlné oblečenie (tuniky, halenky, maxi šaty) a nie je obmedzovaný farbami. Môžete si zvoliť prírodné farby, ale aj pestré odtiene odevov. V hlavnej úlohe sú... 


...kvetinové a etnické vzory a krajka. Tento štýl je veľmi podobný shabby chic štýlu. Ale zatiaľ čo shabby chic je skôr pre jemné, romantické ženy, tak boho chic je viac spätý s prírodou. Oba štýly spájajú hlavne kvety vo vlasoch.

Obrázok

A my sa dnes budeme venovať vlasom samozrejme :-) Čo sa účesov týka, tak pri tomto štýle sú v kurze vlny - vyfúkané akoby od vetra, zapletané copy a pramienky spustené voľne popri tvári. Jenoduchosť je v tomto prípade must-have. Žiadne uhladené a zložité účesy. Vlasy doplňte čelenkou z kvetov, pierkami, korálkami, retiazkami. Páčia sa vám šatky? My hovoríme ÁNO! 

Obrázok

Obrázok

Najjednoduchší účes sú samozrejme vlny vo vlasoch. Tento účes obzvláštnite čelenkou z kvietkov, retiazkovou čelenkou, alebo pierkami, ktoré pôjdu od spodku hlavy. Taktiež sa môžete pohrať s účesom a zo zapletaných vrkočov vytvoriť na temene hlavy drdol, popripínať pinetkami tak, aby neboli viditeľné a obmotať ešte cely drdol látkovou čelenkou, hrubšou gumičkou. Popustite uzdu fantázii. K tomuto účesu zvoľte jemnú halenku a k rozpusteným vláskom zas maxi šaty. 

Buďte iná. Staňte sa bohémkou!

Obrázok

Komentáre

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.