Argan olej - Pre krásu zdravých vlasov

Obrázok

Pre krásu zdravých vlasov

Vlasy bez života, bez lesku. Každý deň to isté. Nič Vám nepomáha opäť navrátiť zdravie vašim vlasom? Počuli ste už o prípravkoch z argánového oleja? Viete, aký ma argánový olej blahodárne účinky na vlasy?


ObrázokTajomstvo argánového oleja odhalené. 4-lôžkový systém CHI Argan Oil vyvinutý s cieľom poskytnúť tú najlepšiu starostlivosť o vlasy. Tento systém je navrhnutý tak, aby hladil zvlhčoval a oživoval vlasy. Vytvára hladké vlny bez strapatosti, s jednoduchou ovládateľnosťou pri ich úprave. Taktiež ponúka ochranu proti UV žiareniu a pôsobeniu tepelných stylingových nástrojov.

Strom Argania Spinosa (argania trnitá) rastie v jedinej krajine na svete, v Maroku. Vďaka svojmu jedinečnému zloženiu, sa po stáročia stal skutočným prírodným elixírom zdravia, mladosti a krásy.

Aké účinky ma argánový olej pre vlasy?
·  Chráni vlasy pred UV žiarením
·  Vyživuje vlasové vlákno a tým pôsobí proti vypadávaniu vlasov
·  Vyživuje suchú vlasovú pokožku
·  Vlasu dodáva prirodzený lesk a vláčnosť

Línia CHI Argan oil + Moringa oil je luxusný systém starostlivosti o vlasy. Unikátne zloženie namiešané z argánového a morinhového oleja, obohatené o prirodzené vitamíny, poskytujúce oživenie, hydratáciu mdlým, strapatým a poškodeným vlasom.

Obrázok

Obrázok


Obrázok

Obrázok

Obrázok


Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.