Clip-in premena

inspiracie.jpg

Chcela som nejakým spôsobom motivovať naše zákazníčky aby vyšli so svojou clip in premenou aj na verejnosť. Dôvod? Sama som kedysi neverila, akú veľkú zmenu môže spôsobiť jeden clip in set.

Predpokladám, že veľa žien si nevie predstaviť o akej zmene tu hovoríme. Možno veľa žien sa nevie rozhodnúť, alebo neverí vo funkčnosti Clip-in vlasov. Ešte stále niekde v hĺbke vedomia nosíme, že predlžovanie vlasov je drahý a náročný proces.

Obchod s Clip-in Vlasmi

"A je predsa nereálne, že prostredníctvom CLIP IN to ide do 3 minút. Kedykoľvek si to budeme želať, na ktoromkoľvek mieste, zadarmo a bez poškodenia štruktúry našich vlasov. A pritom prirodzenosť predĺženia je ohromujúca." Nie, to neexistuje! :).

V tomto prípade je možno lepšie raz vidieť, ako 10 krát čítať. Preto na našej stránke NaničVlasy.sk chcem originálnu, nefalšovanú clip in premenu od reálnych užívateľov clip in.

Pripravila som na tejto web stránke priestor, kde sa môže zviditeľniť a zároveň inšpirovať iných ... každá jedna z vás, ktorej clip in vlásky urobili radosť.

Ak vám "naše" vlásky dokážu pozitívne ovplyvniť náladu, deň, budete sa cítiť krajšie a sebavedomejšie, tak máme z toho všetci obrovskú radosť. Podelte sa s nami o vašu premenu a staňte sa vy inšpiráciou pre iných! Clip-in inšpirácie

Simona C. :-)

 

 

 

Komentáre

Obrázok používateľa Anonymný
Anonymný

dobrý den Simonka vlásky mi došli sú velmi pekné sadli mi presne aj odtien nieje to vôbec vidno či su to moje alebo clipky, skúšala som čelenku, štipec aj cop a vôbec to neni vidno som velmi spokojná a odporúčam kto rozmýšla nad predlžovaním.
Dakujem Ingrid
Brunovce

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.