Predlžovanie vlasov - trvalé alebo Clip in?

Predlžovanie vlasov  - trvalé alebo Clip in?

Clip in príčesky sa stali veľmi obľúbeným a spoľahlivým produktom. Dokonalé vlasy na každý deň a ktorú metódu predlžovania vlasov zvoliť?

Svedčia o tom 10-tky pozitívnych emailov a reakcii, ktoré od vás denne dostávam. Najviac sú však prekvapené zákazníčky, ktoré dlhú dobu využívali trvalé predlžovanie vlasov prostredníctvom keratínu, eurolokmi, Tape-in, páskovaním a podobne. Často pristupovali ku clip in príčeskom veľmi nedôverčivo. Zrejme si kládli otázky: Sú tieto vlásky pravé, ľudské? Sú naozaj kvalitné? Bude to pôsobiť prirodzene? Tie clipky-sponky, nebudú mi prekážať pri bežných aktivitách počas dňa? A možno veľa, veľa ďalších otázok.

Ja som o úžasnej funkcii clip in presvedčená, ale na druhej strane som nemohla a ani nechcela nikoho odhovárať od trvalého predlžovania vlasov. Pretože som nikdy trvalé predlžovanie vlasov neskúsila, môj názor by nebol objektívny, aj keď svoj subjektívny postoj k trvalému predlžovaniu mam dosť jasný.

Z týchto dôvodov ma celkom zaujímali postoje a názory tých zákazníčiek, ktoré po niekoľkých metódach trvalého predlžovania prešli vďaka našej webovej stránke nanicvlasy.sk na CLIP IN. A reakcie boli šokujúce :)

Drahé a náročne metódy predlžovania vlasov nahradilo moderné, lacné a jednoduché clip in! Nehovoriac o zložitom, nákladnom procese a poškodení vlasov týmito metódami. Dopyt po clip in vlasoch je čoraz viac obľúbenejší oproti iným metódam. Na výber je veľa clip in sád, dĺžok odtieňov, ktoré splnia želaný efekt. Krásne dlhé resp. husté vlasy, toto vám clip in vlasy zaručene splnia! 

Clip in vlasy 100% ludske vlasy www.nanicvlasy.sk

Ak ste sa rozhodli vyskúšať metódu clip in, jednu vec by ste si mali tiež uvedomiť. Kvalitu clip in vlasov! Každý predajca má svojho dodávateľa alebo svoju výrobu. Preto sa ceny líšia a preto si treba uvedomiť, ak je cena nízka, aká bude kvalita vlasov? Určite stavte pred kúpou na referencie daného predajcu. Nechcete predsa investovať do clip in vlasov a vyhodiť ich po pár použitiach. Kvalitné clip in vlasy vydržia pri dennom nosení 6-12 mesiacov. Nenechajte sa zlákať len cenou.

Niekto si možno povie, že príčesok z ľudských vlasov sa nemôže porovnávať prirodzenosťou a ani kvalitou so 400 eurovým procesom náročného predlžovania vlasov. Omyl!

V kvalite možno až tak nie, ale je ďaleko ďaleko príjemnejší, zdravší a efektnejší ako trvalé predlžovanie vlasov. Jednoduchá a rýchla aplikácia, ktorú zvládnete sama, kedykoľvek si môžete clip in vlasy dať dole, aplikované clip in vlasy vyzerajú úplne prirodzene, pretože ide ľudský vlas a hlavne neničia vaše vlasy. To sú práve tie výhody ktoré chcete. To netvrdím ja, ale tvrdia to reálni zákazníci „naničvlasov“, ktorý si vyskúšali oboje.

Už pre akú metódu preĺženia resp. zahustenia vláskov sa rozhodnete, odporúčam sa poradiť, preveriť, prečítať si, aby ste vedeli, do čoho idete, aké to môže mať následky a čo môžete v konečnom výsledku očakávať :)

Ďakujeme vám za vaše pozitívne reakcie, za vašu dôveru, ktorú sa budem snažiť nikdy nesklamať.

Clip in vlasy 100% ludske vlasy www.nanicvlasy.sk

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.