Prvá spoločná nedeľná babská jazda v ONLINE PORADNI :)

Obrázok

Moje milé fanúšičky NaničVlasy.sk :). Mám pre vás prekvapko :). Spoločná nedeľná babská jazda. Len vy a ja, čo poviete? :) Rozhodla som sa našim fanúšičkám venovať celú nedeľu (26.01.2014) a ochotne pomáhať v „online poradni“ s výberom vhodných vláskov. Konkrétne si prejdem s každou z vás vaše priania a túžby ohľadom dlhých a hustých vlasov.

Pomôžem vám pri výbere a to tak, aby ste po zvyšok roka bola šťastná so zmenou vášho „image“. Už túto nedeľu v „online poradni“.

A to nie je všetko! Každá z vás dostane odo mňa 10% zľavový kupón, ktorý bude platný 5 dní na všetky naše produkty.

Príliš dlho ma v nedeľu nenechajte čakať, pretože zľavových kupónov mám len 50. A vás je strašne veľa. Za čo som samozrejme vďačná.

Alebo si len tak pokecáme a ochotne vám pomôžem čo robiť s „nanič vlasmi“ :). V nedeľu v „online poradni“, s kávou na kolene :)

 

 

Váš osobný odborný poradca Simona, NaničVlasy.sk

Obrázok

Komentáre

Obrázok používateľa Anonymný
Anonymný

Dobry den, vlasy z "Nanic vlasy" som si objednala uz 2x a som s nimi velmi spokojna,nevyuzivam ich sice dennodenne,no chcem sa spytat,ako je dobre a spravne tie vlasky umyvat a chcem sa este spytat,ak sa tie vlasky zacali stiepit,da sa tym clipom este pomoct?A este ma zaujima,ak chcem svoje dlhe vlasy zahustit,je dobre moje vlasy zostrihat do postupna a aku sadu je si dobre zakupit.?vdaka za odpoved,veronika

Obrázok používateľa Anonymný
Anonymný

Dobry den Simonka, mam uz od Vas roivne i kucerave vlasky a musim povedat, ze s kuceravymi vlaskami Ste mi poradili dokonale. Bala som sa, aby neboli velmi dlhe, sadli vsak perfektne :-) Dakujem :-) Rada by som teraz vyskusala aj ofinku, vlasky od Vas mam hnedo cierne, takze tomuto odtienu ostanem verna. Ak si ju objednam teraz, pride mi do stredy? A nie je velmi vidiet, ze je to pricesok, hlavne, ak ju budem chciet nosit pri vypnutych vlaskach alebo s kuceravymi? Dakujem za pomoc :-)

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.