Recenzia CHI Infra Keratin Mist, ochranný sprej a hodvábny olej CHI Silk Infusion

Obrázok

Každá z nás dobre vie, že by sme sa mali teplu, čo sa týka našich vlasov, vyhýbať čo najviac. Či už je to teplo zo slniečka alebo z fénu, žehličky, či kulmy. Toto teplo vlasom škodí, narúša ich prirodzenú štruktúru a vlasy sú potom náchylnejšie k lámania, štiepeniu a sú poškodené a suché.

No nie vždy máme čas na to, aby sme ich nechali voľne vyschnúť, keď sa ponáhľame do práce, školy, či na stretnutie. Ako správne ženy sme väčšinou nespokojné s ich štruktúrou a preto kučeravé baby chcú byť rovné a naopak.

Rovnako zle v dovolenkovom období pôsobí na vlasy more, v zime zase mráz, šúchanie končekov vlasov o kabát a podobne. V týchto prípadoch sa ničeniu vláskov nevyhneme, ale keďže si ich chceme zachovať krásne a zdravé, rozhodli sme sa vám predstaviť pomocníka v boji proti takémuto poškodeniu.

Týmto pomocníkom je CHI Keratin Mist, ochranný sprej. Jeho zloženie hydratuje vlasy a zanecháva ich pevné, chránené a lesklé, vďaka proteínom, ktoré obsahuje. Aplikácia je veľmi jednoduchá, vlasy pred použitím fénu / žehličky / kulmy nastriekajte, prečešte, nech sa prípravok dostane ku všetkým vlasom a ďalej bežne upravujte. Takisto ho môžete použiť na bežné nosenie, alebo ste na dovolenke a chcete svoje vlasy chrániť.

Obrázok

Konzistencia Keratin Mistu je skôr redšia, ale keďže sa aplikuje v spreji, vôbec to nevadí. Vôňa je ako pri všetkých výrobkoch z tejto rady krásna, farba priesvitná až biela (pri väčšej koncentrácii). Výhodou je, že tento výrobok patrí do kategórie „live in“ produktov, čo znamená, že sa nemusí oplachovať a dá sa aplikovať na vlhké aj suché vlasy. Fľaška je, rovnako ako šampón CHI, kondicionér CHI a maska CHI, 355 ml a taká „akurát do ruky“. Pre lepší účinok odporúčame používať s výrobkami z rady CHI.

Obrázok

Ako malý bonus tu pre vás máme olejček CHI Silk Infusion (15 ml). Napriek malému baleniu olejček vydrží dlho, pretože na jedno použitie stačí veľmi málo. Dá sa takisto aplikovať do vlhkých aj suchých vlasov. Kvapnite si trochu (asi veľkosť orieška) do dlane, roztrite si to po rukách a votrite do vlasov. Neodporúčam aplikovať olejček bez rozotierania v rukách, pretože budete mať olej vo vlasoch nerovnomerne, jedno miesto mastné a ostatné suché :).

Vôňa olejčeku je geniálna a na vlasoch (a rukách) sa drží veľmi dlho. Po aplikovaní do vlasov si ruky nemusíte umývať, pretože tento olejček je vhodný aj na pokožku, krásne ju rozjasní a prevonia.

Obrázok

Tento malý zázrak sa takisto neoplachuje. Je bez alkoholu a je obohatený o prírodný hodváb, pšeničné a sójové proteíny. Chráni vlasy pred teplom a poškodením a v kombinácii s Keratin Mistom je tou správnou voľbou pre ochranu vašich vlasov.

Recenziu napísala: Denisa, Blogér, vlasová maniačka :)

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.