Recenzia CHI Infra Treatment, termálna ochranná maska

Obrázok

Pred nedávnom sme písali recenziu na šampónu a kondicionéru CHI (recenzia na CHI Infra šampón a kondicionér) Dnes podrobne vyskúšame termálnu ochrannú masku na vlasy, konkrétne CHI Infra Treatment. Je to tí istá rada ako spomínaný šampón a kondicionér v tomto článku.

Táto maska okamžite zvlhčuje a reparuje poškodenú vlasovú štruktúru a okrem toho chráni vaše vlasy pred tepelným žiarením. Keď patríte k dámam, ktoré si vlasy fénujú, žehlia, kulmujú, alebo ich inak tepelne upravujú, táto maska je vhodná práve pre vás.

CHI Infra Treatment, termálna ochranná maska. Jej konzistencia je podobná ako pri kondicionéri, biela a hustá, s príjemnou vôňou, ktorá aj po zmytí zostáva vo vlasoch.

Pre dievčatá ako ja, ktoré majú suché a zničené vlasy, je používanie masky aspoň dvakrát do týždňa doslova nutnosťou. Táto maska ma dostala svojou krásnou vôňou a úžasným pocitom z hebkých vlasov hneď po nanesení. A čo je dôležitejšie, aj po zmytí masky.

Podľa mňa ďalšou skvelou výhodou je, že vlasy po nej nie sú lepkavé, ako sa to pri niektorých maskách stáva. Ale okamžite sa dajú krásne a ľahko rozčesať.

Hoci väčšinou nechávam vlasy voľne uschnúť, tento krát som bola „in a bit of a hurry“ a musela som ich vyfénovať. Na moje veľké prekvapenie som nemala vlasy ako po údere bleskom (ako vždy po fénovaní). Ale boli stále relatívne hladké a veľmi príjemné na dotyk. Maska zafungovala? ;).

Výsledok? Po niekoľkých hodinách som si všimla, že moje vlasy si držia svoj smer, majú svoju hebkosť, nestrapatia sa mi a ja sa cítim veľmi sebaisto. Plus na to tá krásna vôňa, ktorá stále drží. A myslím, že o tom to celé je. Takže za mňa, absolútna spokojnosť :).

Túto masku odporúčam všetkým, čo majú zničené a namáhané vlasy (tak ako ja), ktoré potrebujú lásku :).

Ak ste ešte neskúsili tie výrobky CHI so základnou radou Infra, ktorá hydratuje a ozdravuje vlasy, skúste to. Kozmetika je špičková, krásne vonia a u mňa boli výsledky úžasné. Možno ste práve našli výrobky na vlasy po ktorých vaše vlásky ožijú :).

Rada na záver. Objavili sme „fake“ fľaštičky vlasovej kozmetiky CHI. To znamená napodobeniny. Preto kupujte len originál produkty z USA a to napr. v obchode www.nanicvlasy.sk ;)

Ak máte otázky, resp. skúsenosť, píšte komenty. Lajkujte, alebo zdieľajte tento článok ;).

Recenziu napísala: Denisa, Blogér, vlasová maniačka :)

Obrázok