Recenzia na CHI Keratín šampón a kondicionér

Obrázok

Milovníčky kvalitnej kozmetiky, rada by som Vám predstavila dva veľmi kvalitné produkty značky CHI. CHI Keratín šampón a CHI Keratín bezoplachový kondicionér. 

Začala by som balením, ktoré je mojim očiam lahodiace viac než dosť :) Jednoduché no zároveň veľmi efektné a pekné. Zlaté vrchnáčiky doplnené zlatým písmom podľa mňa nikdy nič nepokazia, ba produktom dodajú ešte viac na kráse. Ako už aj napovedá obal, CHI je veľmi kvalitná značka pochádzajúca z Ameriky.

V ponuke je dostupných niekoľko radov, na všetky druhy vlasov, takže si každá nájdeme to svoje. Ja som si vybrala rad Keratin, tak si poďme postupne predstaviť jeden produkt po druhom.

Obrázok

CHI Keratin vyživujúci šampón jemne čistí a opravuje poškodené vlasy doplnením potrebného množstva keratínových proteínov, zlepšuje elasticitu a pôsobí preventívne proti budúcemu poškodeniu. Síce vlasy nemám nijako extrémne poškodené, nakoľko si vlasy nefarbím, no obdeň ich vystavujem fénovaniu a žehleniu, takže dostávajú tiež poriadne zabrať. Zatiaľ čo pri korienkoch sa rýchlo mastia, približne od polovičky dĺžky a hlavne končeky sú suchšie, preto potrebujú dostatočnú výživu a starostlivosť. A tak je úplne na mieste obsah esenciálnych olejov z Jojoby a Arganu, ktoré poskytujú intenzívnu výživu pre zdravie, ochranu a lesk vo vlasoch po dlhý čas.

Prejdime teda k mojim pocitom počas používania :). Milo ma prekvapila penivosť šampónu, čiže z neho netreba na jedno použitie minúť veľké množstvo, no práve naopak - oproti iným bežným šampónom mi stačí približne polovičná dávka. Konzistenciou je hutnejší, a v poslednej dobe si všímam, že práve tieto šampóny lepšie penia, neviem síce čím to bude, ale som rada, pretože keď mám na vlasoch veľa peny, mám lepší pocit z umývania :)).

Po umytí sú vlasy akoby vyhladené, nie sú také "strapaté" ako ich mávam inokedy. Za čo môžu podľa môjho usúdenia práve tie oleje, ktoré vlasy vyživia a teda nepôsobia suchým dojmom. A ako bonus - vlasy zanecháva až neuveriteľne prevoňané, mne dokonca tá vôňa pripomína nejaký parfém, a keď tak premýšľam, takéto voňavé vlasy som ešte nemala so žiadnym šampónom :)

Obrázok

CHI Keratin bezoplachový kondicionér ma prekvapil tým, že nie je neviditeľný ako som si myslela, že bude :D. Dúfam, že sa chápeme, proste som si myslela, že je to sprej, ktorý keď si natriekam na vlasy, nebude ho vidieť. Avšak koniec koncov mi vôbec nevadí, že je biely, pretože si podobné produkty vždy aj tak nanášam hneď po vysušení uterákom, a následne si vlasy prečešem, a teda po česaní ho už nevidno. Podľa nálady si ho buď nastriekam do dlani, premasírujem s druhou a nanesiem na vlasy, alebo si ho priamo aplikujem do vlasov.

Tento zázrak kombinuje prirodzené rekonštrukčné schopnosti keratínu pre obnovu poškodených vonkajších vrstiev vlasového vlákna a taktiež ako aj šampón - výživu z esenciálnych olejov Jojoby a Arganu. Okamžite zlepšuje pružnosť, intenzívne hydratuje a vracia vlasom hebkosť a lesk.

Ako som už spomenula, korienky vlasov sa mi rýchlo mastia, preto ho používam len do dĺžky vlasov, práve na problematické miesta. Všetky viete, že som za bezoplachové kondicionéry, takže som si v tomto prípade znova prišla na svoje :). Spolu s použitím šampónu vlasom prinavrátia život, sú hladšie, už na pohľad, no aj na dotyk, zdravšie, lesklejšie, a navyše kondicionér zlepšuje a zľahčuje rozčesávanie. A aj tá krásna vôňa sa po použití oboch produktov zdvojnásobí, čo určite nikdy nie je na škodu, už len pre vlastné potešenie, že Vám tak krásne voňajú vlasy :)

Na záver dnešnej recenzie by som už možno len dodala, že si niektoré poviete, že sú tieto produkty drahšie, no podľa mňa sa oplatí do nich investovať. Keď si tak uvedomím, šampón používam niečo cez mesiac - každý druhý deň a myslím, že je v ňom stále polovica, snáď aj viac, takže to nie je investícia len na nejaké 2-3 týždne.

Ako čerešničku na torte spomeniem, pre mnohé dôležitú informáciu, že sú tieto produkty bez obsahu parabénov, čo verím, že poteší veľa z Vás! A čo Vy, používate nejaký CHI produkt? Myslím, že pred pár rokmi sa o tejto značke hovorilo viac ako dnes, a práve preto si myslím, že si aj teraz zaslúži pozornosť a uznanie za kvalitu...

Recenziu napísala: Petronela http://redblackwhite-nelka.blogspot.sk/2014/05/posledny-mesiac-sa-mi-o-vlasy-stara.html

Obrázok

Komentáre

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.