Termálna ochrana od kozmetiky CHI pre naše koruny krásy!

chi-cationic-hydration-interlink.jpg

Nakoľko vlasy každý druhý deň vystavujem teplu a záťaži, potrebujem aj patričnú ochranu.  A práve v tom mi posledný mesiac pomáhajú 2 produkty od CHI, ktoré mám z e-shopu www.nanicvlasy.sk. Práve nanicvlasy.sk sa zameriava práve na predaj tejto kvalitnej značky.

Od včera pribudlo kopec fénov, žehličiek a kuliem na vlasy, tak sa určite pozrite :)

 
Začnem produktom na fotke hore v ľavo - CHI 44 Iron Guardvyhladzujúci termoochranný sprej, ktorý so silou keramických zložiek poskytuje prvotriednu tepelnú ochranu zvnútra proti poškodeniu počas stylingu a finálnej úpravy s teplo-produkujúcimi  pomôckami.
 
 
Obrázok
 
Tento sprej sa o vlasy postará bez zaťaženia, bez tuženia, navyše ich ochráni pred slnkom, čo nikdy nie je na škodu! Dá sa použiť aj na suché vlasy, no ja si ho aplikujem vždy po umytí, do uterákom vysušených a už prečesaných vlasov. Následne už použijem fén, prípadne aj žehličku. Nie vždy používam tužidlo, pretože potom sa mi vlasy mastia ešte skôr ako bez neho, a práve preto mi aj veľmi imponuje, že tento sprej nijako vlasy nezaťaží, neulepí, a nepôsobia mastne už po fénovaní.
 
Obrázok
 
Naopak sú príjemné na dotyk, a hlavne viem, že sú chranené pred teplom, ktorému ich vystavujem každý druhý deň. Teraz, pri krátkych vlasoch možno fénovanie obmedzím, no žehličke sa nevyhnem tak či tak, pretože sa mi končeky - asi od tepla - zvyknú vytáčať kade-tade, no za ten mesiac, čo ho používam, nemávam vlasy také rozlietané, ale pomáha ich trošku uhladiť.
 
Obrázok
 
 
Druhým pomocníkom, už ako finálny produkt prichádza na rad CHI Shine Infusion termálny sprej pre lesk vlasov. Tento produkt by som nazvala čerešničkou na torte, pretože už len podporí to čo treba. Osobne si teda myslím, že rozštiepené končeky by sa nemali riešiť žiadnymi produktami, no treba pravidelne navštevovať kaderníka/čku, a takýmito produktami rozštiepeným končekom už iba predchádzať! A to, že sa to s nimi skutočne dá dosiahnuť mi môžete veriť :) 
 
Obrázok
 

Sprej vlasy ošetrí, zregeneruje, a takisto mi pomáha v boji so strapatením vlasov. Čo je však najpodstatnejšie, vlasom dodá lesk, a vďaka tomu pôsobia žiarivejšie a zdravo. Rovnako ako predošlý produkt, vlasy nezaťažuje, nezlepuje a nemastí ich. Pri oboch produktoch ste si iste všimli, žeani jeden z nich neobsahuje parabény, takže týmto faktom asi poteším viaceré ich odporkyne :)  

 
Obrázok
 
 

Vôňa u oboch je identická s CHI Silk Infusion olejčekom, ktorý som tu na blogu už tiež spomínala. Možno by som ešte mohla spomenúť aj krásne červené balenie doladené šedým písmom a vrchnáčikmi, ktoré sa v kúpeľni priam vyníma :)) A ešte niečo o množstve - pri pravidelnom mesačnom používaní som pri 1. spreji neminula ani len tretinu, a z druhého mi tiež veľa neubudlo, tu to však neviem presnejšie odhadnúť, no určite tam ešte väčšia nadpolovica je, takže investícia sa iste oplatí.

 
Obrázok
 
Na stránke však okrem vlasovej kozmetiky, elektra nájdete aj všetkým známe Tangle Teezer kefy, prípadne ak túžiť po krásnych dlhých vlasoch, pozrite si Clip-in Vlasy

A už naozaj posledná myšlienka :D V minulom balíčku som si našla ako darček cukríky, a teraz to bol sprievodný list spolu s takouto fajnovou horúcou čokoládkou, takže ak si objednáte, môžete sa tešiť na podobné milé prekvapenie! :))

Obrázok
 
 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.