Vlasová kozmetika ALTERNA, iba jedno slovo

Obrázok

Alterna je taká celebrita vo vlasových výrobkoch, ktorú podľa mňa vidíte na veľmi málo blogoch, čo dávam za vinu jej cene a veľmi ale veľmi slabému marketingu. Ja si všímam Alternu najmä na zahraničných stránkach či blogoch, kde sa naopak teší veľkej popularite.

Veľmi často ju spomína v médiách Jennifer Aniston, ktorá neraz povedala, že nakoľko si často žehlí vlasy zdravé a lesklé ich má vďaka Alterne - no a uznajte, aby vás potom nelákala!

Alterna má dve rady jedna je Caviar a druhá, z ktorej výrobok mám doma ja je Bamboo. Bambusová rada obsahuje výťažky z bambusu, ktorý je bohatý na rôžne vitamíny a hlavne vlasy vyživuje a hydratuje bez zaťaženia. Výrobky z Bamboo radu poskytujú ochranu pred UV žiarením, tepelným poškodením a chránia farbu vlasov.

Obrázok

Keď som rozmýšľala, ktorý výrobok vyskúšam v podstate nebolo o čom a išla som do J. Anistom výrobku Bamboo Smooth Anti Breakage Spray. Sprej chráni a posilňuje vlasy pri tepelnom stylingu až do teploty 220 stupňov. Samozrejme, nie je to len ochrana, ktorú vlasom dodáva! Okrem toho:
 

  • znižuje lámavosť vlasov
  • hydratuje ich
  • uzamyká do vlasov vlahu, čím eliminuje ich lámavosť
  • a čo je na ňom hádam najlepšie je, že vlasy nezlepuje a nemastí

To, že sú vlasy chránené a menej poškodené (či vôbec?) vám sľubuje aj sprej za 4€, ale to, že 99,9% tých sprejov vám vlasy tak dolepí a zmastí, že si ich môžete umývať každý deň je druhá vec.  Aterna vám ich ani nezlepí a ani nezmastí a navyše vám zmenší výčitky pri častom používaní tepla. Ja sprej používam na vlhké vlasy pred ich fúkaním, na suché pred žehlením či kulmovaním (následne pri žehlení a kulmovaní ešte použijem CHI sprej, aby mi účes vydržal fakt dlho).

Sprej nemá v podstate nijakú vôňu, ani farbu, len ho nastriekate a vlasy rozčešete. Rozdiel pocítite hneď - vlasy sú lesklejšie a hebkejšie už keď sú mokré. http://www.nanicvlasy.sk/obchod/vlasova-kozmetika/styling/alterna-bamboo-smooth-anti-breakage-spray-125ml.html

Obrázok

Obrázok

Za mňa jednoznačne top ochranný výrobok a som rada, že som konečne objavila kúzlo Alterny. Sprej zoženiete na http://www.nanicvlasy.sk/ za cenu 20 €. A čo vy? Počuli ste už o Alterne? Máte z nej niečo? Láka vás nejaký drahý výrobok na vlasy?

Recenziu napísala: Bianca Principesssa http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/02/iba-jedno-slovo-alterna.html

Obrázok

 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.