Vlasové oleje - SOS pre suché vlasy

Obrázok

Vlasové oleje - SOS pre suché vlasy

Oleje sú pre mňa nepostrádateľné. Čo sa týka starostlivosti o telo, pleť a v neposlednom rade - o vlasy! Práve s olejmi bojujem proti suchým koncom a darí sa mi to (pokiaľ narazím na ten správny, že áno).


Mám už takú malú zbierku a som verná tým z nanicvlasy.sk. Vždy si vyberiem kvalitu, za dobrú cenu a so super prístupom k zákazníkovi. Čo viac si priať?

Moje vlasy sú mastnejšie (navrchu) a s dosť suchými končekmi. Až rozštiepenými. Starám sa o ne, dávam pravidelne podstrihnúť, ale aj tak. Voňavým olejčekom jednoducho nepohrdnem. Moje konce oleje milujú a keď mi pochváli moje vlasy aj okolie, tak to je už len taký bonus :-)

Obrázok

A tu sú tie moje (zatiaľ) naj:

Obrázok

Už večnosť som verná olejčeku od značky MATRIX s egyptským ibištekom - ideálny pre farbené vlasy. A aj tak vonia - ako čerstvo pokosené stonky kvetu - sviežo a nevtieravo. Tú vôňu na ňom milujem a aj tú jeho multifunkčnosť. Dá sa použiť na vlasy pre umytím šampónom, alebo pár kvapiek do šampónu, alebo kedykoľvek na suché končeky, keď ich chcete oživiť, dodať im lesk a výživu.

Konzistencia oleja je tekutejšia a práve tento je jeden z mojich najobľúbenejších, ktorý používam ako kúru - na celú dĺžku vlasov. Nechám pôsobiť a zmyjem šampónom. Olej včešem d o vlasov Tangle Teezerom. Inú kefu/hrebeň som ešte nepoužila a uvažujem nad novinkou Alterna Ikoo :)

Obrázok

V poslednej dobe som si obľúbila vlasové spreje. Áno, tie olejové. Začala som drogérkovým, ale keď som skúsila ALTERNA sprej, tak naozaj je to neporovnateľné. Možno okrem ceny. Ale radšej kvalitnú vlasovú kozmetiku ako riešiť mastiace sa vlasy. Tento suchý olejový sprej má vodovú konzistenciu a naozaj vlásky len jemne "popráši". V tomto prípade pochvaľujem teda aj balenie, ktoré je pri takomto produkte dôležité. Obsahuje bio výťažky z bambusu a vonia sviežo a veľmi príjemne. Z tých olejov čo doma mám a z ich vôní je práve táto najjemnejšia. Dá sa použiť (aj) do vlhkých vlasov, ale ja dávam iba na suché. Vlasom dodá krásny lesk, vôňu a sú na dotyk hebké. Kvôli praktickosti milujem tento sprej. Keď sa ponáhľam, tak iba nastriekam do vlasov a hotovo :-)

Obrázok

Jeden z najznámejších je asi tento hodvábny olejček od CHI. O jeho vôni už asi každý počul. Je neskutočná! Vonia ako nejaký luxusný parfém. Tým pádom je vôňa výraznejšia. Pri tomto oleji som sa stretla s tým, že mi viacerí pochválili vôňu vlasov ;-) Konzistencia je hustejšia, jemná, taká iná ako pri ostatných olejoch o ktorých píšem. Používam výlučne na končeky vlasov pre lesk, zdravší vzhľad a zacelenie koncov. K čomu mi aj pomohol. Toto mini balenie - perfektné na cesty, ale na stránke nanicvlasy.sk je aj vo väčšom balení.

Obrázok

Posledným najnovším prírastkom je olej z rady KARDASHIAN beauty. Už po prvom použití to bola láska. Na stránke nanicvlasy.sk píšu: Očarujúci výsledok s prekrásnou vôňou, ktorú si zamilujete. No a ono je to tak :-) Tá vôňa je božská - trošku sladká, trošku kvetinová a niekde v pozadí citím niečo korenisté. Konzistencia je rovnaká ako pri CHI olejčeku. Vlasom dodá lesk a výživu a končeky sú pekne zacelené.

Musím povedať, že každý jeden je niečím výnimočný - či už vôňou, konzistenciou, alebo tým aké ingrediencie obsahuje :-) Stačí si len vybrať. A netreba zabudnúť, že niekedy je menej viac a hlavne pri olejoch. Suchým končekom doprajem, ale pri korienkoch to nepreháňam a stačí mi (olejová) kúra raz za mesiac.

Obrázok

Recenziu napísala: Veronique

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.