AKO dvojnásobne predĺžiť životnosť CLIP-IN VLASOV V LETE?

Obrázok

AKO dvojnásobne predĺžiť životnosť CLIP-IN VLASOV V LETE?

Blížia sa tropické dni plné slnečných lúčov a potu. Preto sme pre vás pripravili pár horúcich rád, ako sa v tomto ročnom období, hlavne v lete, treba starať o clip-in vlasy. Ani nemusíte byť nositeľkou príčeskov a sami viete, že počas leta sú vlasy viac namáhané.

Ak ste sa pri dennom nosení clip-in vlasov stretli s tým, že ich máte suché, polámané, zamotané, stratili svoj lesk, čítajte pozorne.

ObrázokDá sa tomu jednoducho predísť a tým predĺžite životnosť clip-in vlasov. Stačí robiť veci správne a ja vám vysvetlím ako na to. Čo robiť a čomu sa vyhnúť.

Leto je tu a naše vlasy ako aj clip-in vlasy chceme predsa ochrániť pred nepriaznivými vplyvmi letného počasia, aby nám vydržali čo najdlhšie. UV žiarenie, soľ, chlórovaná voda, morská voda, to všetko vplýva na naše vlasy, vlasovú pokožku, ako aj príčesky z ľudských vlasov. O clip-in vlasy sa treba starať neustále, tak ako o naše prirodzené vlasy. Je v tom však rozdiel, predsa ide o mŕtvy vlas, ktorý potrebuje o niečo väčšiu starostlivosť.

Kľúčom v starostlivosti o clip-in vlasy je, aby boli v lete dobre hydratované. Vtedy sú chránené pred UV žiarením a ostávajú krásne na pohľad, sú jemné a lesklé. Rovnako tak musíte dodať vlastným vlasom potrebnú hydratáciu. Veď predsa musia byť zdravé a pevné, keď na nich nosíte clip-in vlasy.

Proti UV žiareniu používajte solárnu vlasovú kozmetiku, ktorá ich dobre ochráni pred vysušením. Vyhýbajte sa morskej a chlórovanej vode, ktorá dokáže príčesky veľmi poškodiť. Môže ich úplne vysušiť, zamotať, stratia svoj lesk a potom už im nijako nepomôžete.

Pri aplikácii clip-in vlasov ich zapnite o niečo vyššie ako obvykle. Myslím tým, že spodné pásy pripnete o pár centimetrov vyššie. Predídete tým zbytočnému zamotávaniu, poteniu vlasov, ktoré môže byť viditeľné. Ak sú končeky vlasov veľmi vysušené, nebojte sa a podstrihnite ich.

Počas dňa prečešte niekoľko krát vlasy riedkym hrebeňom alebo Tangle Teezer kefou, aby ste ich udržali vzdušnejšie. Opäť im navrátite svoj tvar a odstránite menšie zamotávanie vlasov spôsobené nosením. Nezabúdajte ani na vhodnú tepelnú ochranu pred žehlením, kulmovaním či inou tepelnou úpravou.

Aby ste vlasy udržali v dobrej kondícií, po odopnutí clip-in vlasov z hlavy, ich môžete jemne prestriekať výživným bezoplachovým kondicionérom v spreji. To vám uľahčí jednoduché rozčesávanie. Tak vlasom dodáte zdravý vzhľad a sú pripravené na ďalšie použitie.

Obrázok

Aké sú vaše skúsenosti so starostlivosťou o vlasy v lete? Akú sadu nosíte najviac počas leta? Clip-in premium alebo clip-in cop? Píšte dole v komentári.

Ak riešite akýkoľvek problém so svojimi vlasmi, využite našu online poradňu. Radi Vám pomôžeme vyriešiť a zbaviť sa problému, ktorý trápi vaše vlasy.
Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok
Clip-in Premium a Premium Plus Clip-in Rýchlo pás Clip-in Kučeravé Clip-in cop na šnúrke

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.