Arganový olej a jeho vplyv na vlasy a pokožku hlavy.

Obrázok
Aj vy neveriaco krútite hlavou nad lesklou a zdravo vyzerajúcou hrivou dotyčnej dámy a pýtate sa “ako”? Nie je to vždy kaderník :-) Máme pre vás malé tajomstvo, ktoré má jednoduché meno - ARGANOVÝ OLEJ.


O arganovom oleji sa toho už popísalo veľa. Nie je obľúbený len v gastronómii, ale ženy ho vyhľadávajú najmä v kozmetike. Pre jeho silné regeneračné, liečebné, protizápalové a antibakteriálne účinky sa arganovému oleju hovorí aj tekuté, alebo marocké zlato. Okrem toho, že má blahodárne účinky na pleť a telo, tak priaznivo pôsobí aj na naše vlasy.

Obrázok

Arganový olej vyživuje a regeneruje nielen samotné vlasy, ale stará sa aj o vlasovú pokožku. Suché a poškodené vlasy a rozštiepené končeky sú minulosťou. Vlasy budú vďaka oleju lesklé, pevné a plné života.

Náš malý tip: Vmasírujte pár kvapiek arganového oleja do pokožky hlavy a po celej dĺžke vlasov a nechajte pôsobiť približne 45 minút (alebo tak dlho ako uznáte za vhodné). Následne umyte šampónom. Pre lepšie výsledky opakujte cca 2 krát do týždňa. Vaše vlasy sa vám poďakujú. Z osobných skúseností vieme, že aj pár kvapiek oleja (a pár minút nášho času) môže dopomôcť k lesklejším vlasom a zdravším končekom. Alebo môžte skúsiť náš CHI olej, ktorý obsahuje arganový a moringový olej. Je bohatý na antioxidanty a vitamín E. Luxusná zmes olejov okamžite uhladzuje vlasy so zdravým vzhľadom s neuveriteľným leskom a pružnosťou.

Obrázok

Vlasy sa vám zdajú po umytí a použití fénu vysušené a nie dostatočne hydratované? Kvapnite do dlaní pár kvapiek oleja a “vmačkajte” do končekov vlasov. Zaberie to pár sekúnd a výsledky sú vidieť okamžite. Po fénovaní, žehlení, farbení si takúto starostlivosť naše vlasy zaslúžia.

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.