Domáci recept proti lupinám.

Obrázok

Domáci recept proti lupinám
Máte pocit, že keď zatrasiete hlavou sneží? Lupiny dokážu vytvoriť množstvo nepríjemných situácií. Preto, aby ste neboli nijako obmedzovaní v bežnom živote a aby ste sa zbavili lupín vám prinášame pár domácich receptov proti lupinám.


ObrázokTriky, ktoré poznali už naše staré mami
O klasických domácich receptoch ako napríklad maska z olivového, kokosového či jojobového oleja ste už určite počuli. Mi vám prinášame staré, možno aj zabudnuté recepty, ktoré používali ešte naše staré mami. Jedným z nich je aj pomoc aspirínu či jablčného octu. Úplne postačí, ak do šampónu, najlepšie šampónu proti lupinám, vložíte asprín a necháte ho rozpustiť sa. Potom si môžete vlasy touto zmesou umyť. Alebo pridajte do vody s ktorou si budete oplachovať vlasy po umytí lyžicu jablčného octu.

Chren
Ďalšou zázračnou ingredienciou známou z našich kuchýň, ktorá vám pomôže v boji proti lupinám je chren. Koreň chrenu uvarte v čistej vode. Postačí približne pol hodina varenia. Koreň sceďte a odvar odložte do fľaše na neskôr. Týmto odvarom si potom v priebehu týždňa masírujte pokožku hlavy. Chren má silné antibakteriálne účinky, vďaka ktorým dokáže zničiť škodlivé baktérie, ktoré sa podieľajú na tvorbe lupín.
Obrázok
Chmeľ
Počuli ste už o tom, že ak si budete oplachovať vlasy pivom, potom budú krásne lesklé a zdravé. Možno sa budete diviť, ale je to pravda. Pivo totiž obsahuje chmeľ, ktorý vlasom dodá potrebné živiny a okrem toho, odvar z chmeľu vás dokáže zbaviť aj neželaných lupín.
Okrem týchto domácich receptov je na mieste, aby ste používali šetrný šampón k vašej pokožke a hlavne šampón, ktorý je určený na lupiny. Ak svojim vlasom doprajete aj takéto očistné kúry, potom po lupinách nebude ani stopy.

Aké sú vaše skúsenosti so suchými vlasmi? Akú kozmetiku používate? Píšte dole v komentári.

Ak riešite akýkoľvek problém so svojimi vlasmi, využite našu online poradňu. Radi Vám pomôžeme vyriešiť a zbaviť sa problému, ktorý trápi vaše vlasy.
Obrázok

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok
ALTERNA Caviar Clinical Dandruff Control Šampón 250ml L'Oréal HOMME Cool Clear Šampón proti lupinám 250ml L'Oréal Expert Instant Clear Nutritive Šampón 250ml

Kérastase Purifiant šampón Proti Lupinám 200ml



Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.