Recepty proti vypadávaniu vlasov

Obrázok

Recepty proti vypadávaniu vlasov
Trápi vás vypadávanie vlasov? Pocit, keď začnú vlasy vypadávať je skľučujúci. Všade prítomné vypadané vlasy dokážu tiež poriadne potrápiť a znepríjemniť život. Ale aj na tento problém existuje riešenie. Dnes vám prinášame pár receptov, ako sa zbaviť vypadávania vlasov.


ObrázokŽihľava
Blahodárne účinky žihľavy na náš organizmus a hlavne na naše vlasy poznali už aj naše staré mamy. Nato, aby ste zastavili vypadávanie vlasov vám pomôže žihľavový odvar. Odvar si pripravíme tak, že 100 gramov žihľavy jemne narežeme a uvaríme ju v 1 litri vody spolu s troškou vínneho octu. Tento vývar by ste mali používať na umývanie. Ak je vypadávanie príliš silné, potom ho môžete používať pokojne aj 3 krát do týždňa. Podobné účinky ako žihľava majú aj lopúchový kvet alebo rozmarín, či dokonca listy z orecha.

Žĺtkový zábal
Proti vypadávaniu vlasov vám môžu pomôcť aj vajíčka. Konkrétne žĺtkový zábal. Pripravíte si ho tak, že do vaječného žĺtku pridáte olivový, alebo kokosový olej, rozmiešate a takto pripravenú zmes vmasírujete do vlasov. Pokožku hlavy sa odporúča masírovať cca 5 minút. Potom si tento zábal nechajte na hlave ešte pôsobiť ďalšiu pol hodinu. Ak vám to nebude vadiť, môžete si ho nechať aj celú noc.

Cibuľa
Možno ste sa teraz zhrozili, ale nebojte sa. Šťava z cibule dokáže zázraky. Cibuľu by ste mali rozrezať na štvrtiny a šťavu z nej vmasírovať do pokožky hlavy. Ešte lepšie účinky môžete dosiahnuť, ak budete cibuľu lúhovať v cukre. Túto kúru by ste mali absolvovať pred umývaním. Zápach cibule by vám určite na sexepíle nepridal. Takže najprv dôkladná masáž s cibuľovou šťavou a potom hor sa do umývania.

Okrem týchto receptov je tiež dobré, ak si kúpite šampón proti vypadávaniu vlasov a nejaké podobné podporné prostriedky. Ale tiež to nemusíte preháňať. Úplne postačia jeden, dva kvalitné produkty, ktoré vám skutočne pomôžu.

Aké sú vaše skúsenosti s prevenciu proti vypadávaniu vlasov? Píšte dole v komentári.

Ak riešite akýkoľvek problém so svojimi vlasmi, využite našu online poradňu. Radi Vám pomôžeme vyriešiť a zbaviť sa problému, ktorý trápi vaše vlasy.
Obrázok

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok
Schwarzkopf BC Scalp Therapy Serum 30ml L'Oréal SERIOXYL Kit For Natural pre prírodné rednúce vlasy Alterna Caviar Clinical Daily Root & Save Stimulator 100ml L'Oréal Expert Absolut Repair Lipidium Serum 50ml





Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.