Starostlivosť o Clip-in vlasy.

Obrázok

Starostlivosť o Clip-in vlasy

Clip-in vlasy predstavujú jednu z najrozšírenejších a najobľúbenejších možností, ako vlasy predĺžiť a pridať im celkovo na objeme. Po celom svete sú tisícky žien, ktoré tento produkt vyskúšali a nevedia si ho vynachváliť. Ak chcete, aby vaše clip-in vlasy vám slúžili čo najdlhšie a aby stále vyzerali krásne ako nové, potom sa musíte o ne riadne starať. Ako nato vám poradíme na nasledujúcich riadkoch.


ObrázokÚdržba je dôležitá, preto na ňu nezabúdajte!
Celková starostlivosť o Clip-in vlasy nie je náročná, je však nevyhnutná. Tieto vlasy nie sú umelé, ale sú skutočné, ľudské a vy ich využívate možno každodenne a možno iba výnimočne, ale tak či onak, aj oni sú vystavované rôznym vonkajším vplyvom ako vaše skutočné vlasy. Tak ako sa staráte o ne, musíte sa starať aj o Clip-in vlasy.

Umývanie
Aj Clip-in potrebujú umývanie. Ešte pred samotným umývaním vlasov ich prečešte hrebeňom. Tento akt je dôležitý preto, aby ste rozmotali pouzlené časti. Ak sú vlasy príliš pomotané, nepoužívajte však silu, mohli by ste ich poškodiť.

Radšej trošku trpezlivosti a nakoniec ich určite rozčešete. Teraz prichádza na rad otázka, ako často vlasy umývať? Ak chcete, aby vaše Clip-in vlasy vydržali čo najdlhšie, potom ich príliš často neumývajte. Postačí až vtedy, keď uvidíte, že stratili lesk alebo sú nasiaknuté rôznymi pachmi z okolitého prostredia.

Obrázok

Samotné umývanie
Umývanie musí byť skutočne šetrné. Vlasy najprv opláchnite vlažnou vodou. Následne naneste šampón od vrchu po končeky vlasov. Potom ich jemne našampónujte, až kým nie sú čisté. Avšak pozor dámy, žiadne drhnutie! Tak by ste svoje vlasy iba zbytočne poškodili. Potom vlasy klasicky opláchnite.

Po umytí naneste na vlasy malé množstvo kondicionéru alebo masky. Nechajte chvíľu pôsobiť a následne vlasy opláchnite. Tak ako vaše skutočné vlasy, aj tieto vlasy potrebujú byť udržiavané. Po poslednom opláchnutí nechajte vlasy prirodzene vyschnúť a po vyschnutí ich prečešte hrebeňom. Tak sú vlasy pripravené na ďalšie používanie.

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.