Tipy a triky na rast vlasov

Obrázok

Tipy a triky na rast vlasov
Túžite po krásnych dlhých vlasov, ktoré vám bude závidieť nie jedna žena a naopak, ktoré bude obdivovať každé mužské oko? Áno, je to sen množstva žien. Čo však robiť v prípade, že vaše vlasy rastú pomaly? Alebo ak potrebujete, aby vaša extra krátka ofina dorástla čo najskôr? Pomôže si s urýchlením rastu vlasov vďaka našim radám!


ObrázokStarostlivosť na prvom mieste!
Pri vlasoch platí dvojnásobne, že sa musíte o ne poriadne a dlhodobo starať. Je to časť nášho tela, na ktorú často zabúdame. Avšak aj oni potrebujú pre svoje správne fungovanie rovnakú starostlivosť ako ostatné časti nášho tela. Takže milé dámy, vstúpte si do svedomia a začnite svojim vlasom venovať zvýšenú pozornosť.

Zdravá výživa pre vlasy
Zdravá výživa sa týka nášho tela vo všeobecnosti. Ale aj vlasy potrebujú zdravú a bohatú výživu nato, aby boli prirodzene krásne, zdravé a samozrejme aby rýchlejšie rástli. Ak nebudú mať dostatok živín, tak potom nechcite, aby rástli ako huby po daždi. Vlasy potrebujú pre svoj rast hlavne vitamíny A, B a E. Okrem toho aj minerály a bielkoviny.

Česanie
Vedeli ste o tom, že pravidelné česanie napomáha rastu vlasov? Ak nie, tak potom začnite svoju korunu krásy pravidelne česať kefou. Avšak netreba to preháňať, mohli by ste svojim vlasom uškodiť. Vďaka pravidelnému česaniu stimulujete korienky vlasov a pokožku hlavy, ktorá sa prekrví a má efekt ako keby ste pokožku masírovali.

Pravidelné podstrihávanie
Nebojte sa, vieme, že túžite po dlhých vlasoch, ináč by ste tento článok nečítala. Ale ak svoje vlasy budete pravidelne zbavovať poškodených končekov, ktoré zbytočne uberajú živiny zvyšku vlasu, potom budú vaše vlasy rásť rýchlejšie. Automaticky bude mať zdravý vlas pre seba oveľa viac živín a tým pádom mu nič nebráni v jeho raste.
Okrem týchto rád je na trhu dostať aj rôzne produkty na podporu rastu vlasov. Pomáha aj žihľavový šampón, alebo sérum, či premývanie vlasov odvarom zo žihľavy.

Aké sú vaše skúsenosti s rastom vlasov? Akú kozmetiku používate? Píšte dole v komentári.

Ak riešite akýkoľvek problém so svojimi vlasmi, využite našu online poradňu. Radi Vám pomôžeme vyriešiť a zbaviť sa problému, ktorý trápi vaše vlasy.
Obrázok

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok
Kérastase sérum JEUNESSE 125ml Schwarzkopf BC Cell Perfector Hair Activator Shampoo 250ml KÉRASTASE DENSIFIQUE obnova hustoty vlasov 30x 6ml

Caviar RepaiRx Lengthening Elixir 50ml

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.