3 jednoduché účesy pre dlhé vlasy

Obrázok

3 jednoduché účesy pre dlhé vlasy

Ach tie účesy, účesy... Aj vy máte niekedy pocit, že už neviete čo vymyslieť s vlasmi aby ste vyzerali dobre a predsa aby nebol váš účes stále rovnaký? Potom vám dnes prinášame pár jednoduchých účesov, ktoré zvládnete vykúzliť za pár minút. Aj vy môžete stále vyzerať trošku inak.


Obrázok

Rovné i vlnité, či s malou ozdobou

Môžeme povedať, že takou klasikou sú rozpustené vlasy. Môžu byť rovné, s cestičkou uprostred i nabok, či dokonca nakulmované. Ak chcete svoje rozpustené vlasy trošku oživiť, stavte na malý doplnok. Bohate postačí čelenka. Môže byť široká, úzka, plastová či pletená. Možností je neúrekom. Alebo vyskúšajte nejakú peknú sponku, ktorá dodá vlasom trošku šmrncu. Aj keď pôjde skutočne o maličkosť, váš účes nebude vyzerať stále fádny, ale za každým trochu ináč.

Obrázok

Obrázok

Točený drdol
Klasický drdol pozná každá žena. Dlhovlasé dámy ho ocenia najmä v horúcich dňoch, ale je vhodný aj na rôzne slávnostnejšie príležitosti. Čo by ste však povedali na točený drdol? Nejde o žiadny zložitý účes a zvládnete ho aj sama doma. Postačí vám gumička a pár sponiek. Vlasy stiahnite do gumičky, ale nechajte si na boku dosť dlhú ofinku. Potom okolo gumičky začnite pomaly obmotávať pramene vlasov. Prichytávajte ich vlásenkami. Keď sú už všetky vlasy v drdole, ofinku ščešte nabok a prisponkujte si ju a účes je hotový.

Obrázok

Nevšedný chvost na stranu
Klasický cop je obľúbeným účesom na každý všedný deň. Ale čo tak trošku ho osviežiť? Skúste pár väčších prameňov zatočiť a tak ich zčesať na bok. Najprv vlasy rozdeľte na poly. Jednu polovicu stiahnite gumičkou na bok.

Zvyšnú časť rozdeľte na menšie pramene, ktoré zatočíte a omotáte ich okolo gumičky s už stiahnutými vlasmi.
Na uchytenie môžete použiť napríklad gumičku či mašľu, prípadne ozdobný štipec.

Veríme, že naše tipy a triky sa vám páčia a určite niečo vyskúšate.

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.