4 tipy ako prirodzene natočiť vaše vlasy

Obrázok

4 tipy ako prirodzene natočiť vaše vlasy


Niet pochýb, že kučery sú nesmrteľné. Okrem toho, že dodávajú vlasom neskutočný objem, pôsobia hravo, dievčensky a zároveň elegantne. Avšak nie každá žena je od prírody obdarovaná takýmto skvostom.


Pre tie z nás, ktorých vlasy sú rovné ako pravítko a zúfalo túžia aspoň po miernej vlne, existuje viacero spôsobov, ako sa k vlnitému výsledku dopracovať. Najjednoduchší a najrýchlejší postup je použitie kulmy, alebo zvlnenie vlasov pomocou žehličky. Avšak tepelná úprava nemusí vždy priniesť len požadované ovocie- vlasy môžu zostať oslabené a rozštiepené. Preto sa oplatí sem-tam prestriedať kulmu s nejakou prirodzenejšou metódou. Existuje veľa spôsobov ako dosiahnuť prirodzené kučeravé vlasy alebo jemné vlny bez použitia drastických metód. Poďme sa na ne pozrieť.

1. Copy

Copy sú snáď najjednoduchší spôsob, ako dosiahnuť prirodzené vlny. Večer pred spaním si zapletie vlasy a violá – ráno máte výsledok. Veľkosť vĺn závisí od toho, ako si vlasy zapletiete- pre menšie kučery vyskúšajte viac malých copíkov a pre väčšie si vlasy pozapletajte do dvoch-troch objemnejších copov. Pre zefektívnenie výsledku skúste zapletať mokré vlasy.

Obrázok

2.  Vysoký drdol
Postup je jednoduchý : 
-Vytiahnite si všetky vlasy až na vrch hlavy 
-zatočte vlasy a zviažte ich do drdolu na temene hlavy
-pripnite sponkami alebo gumičkou
-nechajte si drdol na hlave pár hodín alebo cez noc

Obrázok

3. Natočenie vlasov pomocou vreckovky
Krok 1.
Obrázok
Krok2.

Obrázok
Krok 3.
Obrázok

Zoberte malý pramienok vlasov a umiestnite ho na začiatok valca z vreckovky a obtáčajte. Odporúča sa mať jemne vlhké vlasy, aby bol výsledok efektívnejší. 

Krok 4: 
Obrázok
Krok 5.
Obrázok
Keď sa dostanete na vrchnú časť vlasov, je potrebné spraviť uzol, aby sa vám vlasy nerozpletali. Takto pokračujte po celej hlave a nechajte cez noc. 

Výsledok:
Obrázok
4. Natáčky
Natáčky sú jednoduchý a praktický spôsob ako vykúzliť nádherné vlny. Hrúbka natáčok určuje, aký bude výsledok. Pre drobné kučery vyskúšajte mäkké, menšie natáčky a hrubšie natáčky vám vykúzlia romantické vlny. Pri aplikácií natáčok si dajte záležať, pokiaľ nechcete aby účes pôsobil strapato a neupravene. 
Obrázok

Prirodzené vlny sa hodia na každú príležitosť. Môžete s nimi zažiariť na párty, či oslniť na veľkom rande. S kučerami budete presne taká aká ste- hravá, kreatívna a spontánna.

Prezentácia a aplikácia našich Clip-in kučeravých - prejdi na Clip-in Kučeravé 


Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.