Inšpirácia: Svadobné účesy na rok 2017

Obrázok
Inšpirácia: Svadobné účesy na rok 2017

Ak si aj vy a vaša láska plánujete zanedlho povedať svoje áno, je načase začať rozmýšľať nad mnohými vecami. Svadba je veľká vec, ktorá si vyžaduje poriadnu prípravu. Sála, jedlo, hostia, šaty... a v neposlednom rade, vlasy! 


Obrázok

Svadobný účes je dôležitejší ako sa môže na prvý pohľad zdať. Šaty a doplnky zvýraznia vašu krásu, no účes je tá vec, ktorá z vás urobí bohyňu. Časy prelakovaných a prekombinovaných účesov sú už dávno za nami a platí to aj v tomto prípade. To, že sa jedná o veľkú, formálnu a dôležitú udalosť neznamená, že taký bude aj váš účes. Vaše vlasy by mali v prvom rade vyjadrovať to aká ste.

Obrázok

Aj svadobné účesy si prešli svojou poriadnou zmenou. V roku 2017 je trend takisto daný veľmi jasne- prvé miesto si držia romantické, mierne zvlnené účesy kombinované s kvetinami. Pokiaľ patríte medzi ženy s dlhými vlasmi, môžete si povedať trikrát hurá, pretože tieto inšpirácie sú stvorené práve pre vás!

Obrázok

Dlhovlásky to majú veľmi jednoduché- pri svadobných účesoch takisto platí, že kreativite sa medze nekladú. Dbajte iba na to, aby účes ladil s vašimi šatami, napríklad pokiaľ máte šaty s odhaleným chrbtom, veľmi dobrou alternatívou sú vypnuté vlasy. Avšak nemusíte sa báť ani padavých romantických kučier, či nápadito pozapletaných vlasov.

Účes je jedna z vecí, ktorú si na vás ostatní všimnú hneď ako vojdete do miestnosti, preto im ukážte, že toto je skutočne váš deň, vy ste jeho kráľovnou a vaše vlasy sú tá najkrajšia koruna! :)

Obrázok
Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.