Ovládnite plesovú sezónu s týmito dokonalými účesmi!

Obrázok
Ovládnite plesovú sezónu s týmito dokonalými účesmi! 

Plesová sezóna neúprosne klope na dvere. Tento čas je pre každú ženu skvelá príležitosť nahodiť sa do rozprávkových šiat a s dokonale upraveným výzorom vyraziť dych každému v miestnosti.


Plesy však so sebou prinášajú mnoho stresujúcich okamihov, špeciálne ak aj vy patríte medzi tie z nás, ktoré nikdy nevedia, čo na seba, alebo čo je ešte horšie – čo s vlasmi.

Plesové účesy sa od minulosti veľmi zmenili. Za obdobie pár rokov sa ich vystriedalo mnoho - od načančaných, honosných a trblietavých až po jednoduché jemné a decentné. Aké budú trendy túto sezónu?

Či už máte v pláne navštíviť dedinský ples alebo nejakú formálnejšiu udalosť, vaše vlasy rozhodne nie sú problém. Za posledné roky platí pravidlo, že menej je niekedy viac a to sa týka aj účesov. Zabudnite na prekombinované a prelakované „helmy“ a vsaďte na jemnosť a prirodzenosť.

Romantické a hravé
Jedným z najjednoduchších a zároveň najkrajších účesov patria mierne natočené vlasy. Vlny pôsobia decentne a romanticky. Vlasy môžete zviazať do polovičného chvosta alebo čiastočne vypnúť sponkami.
Obrázok

Luxusné a zapletané
Ak máte chuť na niečo zložitejšie, rozhodne skúste tento spôsob. Časť vašich zvlnených vlasov pozapletajte do copíkov. Malé, veľké, rozpustené, či vypnuté, ... je na vás, pre ktorú variantu sa rozhodnete. Takto zapletané vlasy pôsobia elegantne a luxusne. 
Obrázok

Hladké a ženské
Hladké, rovné plesové účesy pôsobia zmyselne a žensky. Tento účes pristane každému typu, či veku a v kombinácií s výrazným rúžom a šatami pôsobí nadpozemsky. 
Obrázok
Zdobené a jemné
Svoj účes môžete oživiť drobnými vlasovými ozdobami, ktoré vám pridajú na jemnosti a luxuse. Dajte však pozor, aby ste to neprehnali- k výraznejším šatám zvoľte decentnejšie ozdoby. Ženy s jednoduchšími šatami si však môžu dovoliť aj výraznejšie vlasové doplnky. Tento rok rozhodne vyhrávajú jemné kvety vo vlasoch!
Obrázok
Obrázok

Komentáre

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.