Silná, nezávislá a s dokonalým účesom: Buď pravá business žena!

Obrázok

21. storočie je aj „storočie žien“, obdobie, kedy sa s rýchlosťou dostávame do popredia a nie sme už vnímané ako to slabšie pohlavie, ktoré potrebuje ochranu. Dnešné ženy sú emancipované, silné a rozhodné! Priebojná povaha si vyžaduje aj priebojný vzhľad, ku ktorému patrí aj ten správny účes.

Pokiaľ chcete, aby vás ľudia brali vážne, musíte sa starať aj o to, aký dojem v druhých vyvolávate. Je samozrejmé, že ak máte v pláne zaujať svojou nezávislosťou a serióznosťou, tričko s jednorožcom nie je najšťastnejšia voľba. Takisto ako oblečenie, aj váš účes zohráva veľmi dôležitú rolu vo vašej celkovej prezentácií a zanedbať ho by bola veľká chyba. Je jedno, či máte tmavé alebo svetlé vlasy, rovné, či kučeravé, s každou dĺžkou, farbou a strihom môžete pôsobiť silne a odhodlane. Dôležité je však, aby vaše vlasy boli zdravé a upravené. Niektoré formálnejšie udalosti si pýtajú dokonalý drdol alebo uhladený konský chvost, no ani rozpustenými vlasmi nič nepokazíte. 

Obrázok

Vlasy o vás vedia povedať viac, ako si možno uvedomujete. Ukazujú to, aká ste, ako vám záleží na sebe, či na vnímaní okolia. Skúste si predstaviť situáciu, kedy vidíte neupravenú ženu s vyrastenými, mastnými alebo inak neudržiavanými vlasmi. Aké máte pocity? A naopak, keď stretnete poriadnu dámu s dokonale upravenou hrivou? Ktorá z nich vám vyrazí dych? Vaša sila a odhodlanie začína vašim účesom - dbajte na to, aby poukazoval na to najlepšie z vás, pretože aj vy patríte medzi ženy 21. storočia - emancipované, krásne, odhodlané a s dokonalými vlasmi ako čerešničkou na torte! :)

Obrázok

Obrázok
 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.