Tipy na rôzne účesy dlhých vlasov

Obrázok

Tipy na rôzne účesy dlhých vlasov.

Máte krásne dlhé vlasy, ale neviete aký účes zvoliť? Dnes vám prinášame pár tipov, aký účes si vybrať pre rôzne príležitosti.


Voľne rozpustené
Nechajte svoje vlasy dýchať. Jednoducho si spravte cestičku na bok, alebo cez stred vlasov, učešte ich a účes na bežný deň je hotový. Ak chcete trošku zmeny, potom skúste kučery. Postačí vám pár natáčiek, alebo dobrá kulma. Kučery dodajú vlasom nový šmrnc.
Obrázok

Obrázok

Vrkoč

Nechcete už mať vlasy rozpustené, lebo vám vadia, či dokonca lezú na nervy? Potom môžete skúsiť upliesť si vrkoč. Vrkoče na rôzne spôsoby sú tohto roku In a vy ním nič nepokazíte. Skvelým účesom môže byť aj ležérny vrkoč. Ako nato? Najprv vlasy natupírujte a potom ich nedbalo zapleťte. Vrkoč môže aj asymetricky padať na jednu stranu. Na upevnenie použite trochu laku a účes je hotový.
Obrázok
Zopnite si vlasy na bok
Výhoda dlhých vlasov spočíva v tom, že sa s nimi dá vyčarovať takmer akýkoľvek účes. Ak máte málo času (napríklad ak utekáte ráno do práce) a nechce sa vám stáť polhodiny pred zrkadlom, potom sčešte svoje vlasy na bok a upevnite ich sponkou, alebo malým štipčekom či gumičkou. Ide o jednoduchý účes vhodný na každý deň.
Obrázok
Pletený drdol
Nudia vás klasické drdoly? Potom určite vyskúšajte pletený drdol. Tento účes je skvelým riešením na horúce dni. Základ tvorí klasický vrkoč. Po zapletení ho spleťte do drdolu na temene hlavy a poriadne upevnite sponkami. Ak chcete drdol na bežný deň, alebo aby vyzeral ležérne, potom pred stočením do drdola jemne vrkoč roztrapaťte, resp. vlasy trošku uvoľnite.

Tipov na účesy pre dlhé vlasy je mnoho. Dúfame, že tie naše sa vám budú páčiť a niektorý sama vyskúšate.

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.