Ako si vybrať farbu na vlasy?

Obrázok

Ako si vybrať farbu na vlasy?
Túžite po zmene farby vašich vlasov, ale neviete, akú farby si zvoliť? Páči sa vám aj hnedá, aj čierna, možno aj niečo odvážnejšie. Okrem toho, je na trhu množstvo výrobcov, ktorý sa prebiehajú v tom, aby ste si kúpili práve ich produkt. Ako si vybrať správnu farbu na vlasy tak, aby ste boli spokojná, vám prezradíme na ďalších riadkoch.


Načo si dávať pozor pri výbere odtieňa
Ak máte chuť trochu zaexperimentovať so zmenou farby vlasov a ešte nemáte odskúšaný odtieň farby (okrem vašej prirodzenej), ktorý vám pristane, potom by ste mali pri výbere dbať na to, aby zvolený odtieň farby ladil s farbou vašich očí, obočia a samozrejme s farbou pleti. Zle zvolená farba na vlasy môže váš celkový výzor rapídne zmeniť. Niektoré farby vás môžu spraviť o niekoľko rokov staršou a iné vás zase dokážu omladiť. Takže pri výbere odtieňa novej farby sa neponáhľajte, radšej si všetko poriadne premyslite aj dva krát.
Obrázok

ObrázokTrvácna alebo dočasná?

Ak ste už našli ten správny odtieň, ktorý by ste chceli vyskúšať, potom prichádza na rad druhá, no rovnako dôležitá otázka. Vybrať si trvácnu farbu alebo iba dočasnú v podobe šampónu. Trvácna farba je skutočne trvácna a to znamená, že sa jej zbavíte iba tak, že vaše vlasy začnú odrastať.

Šampón – čiže dočasnú farbu zase vymyjete z vlasov počas bežného umývania. Naša rada znie, ak si nie ste istá zvolenou farbou, alebo sa chystáte vyskúšať nový odtieň farby, ktorý ste doteraz ešte neskúšali, potom na prvý krát zvoľte radšej dočasnú farbu. Pýtate sa prečo? V prípade, že s výsledkom farbenia nebudete spokojná, nič hrozné sa nedeje. Farbu rýchlo vymyjete (v priebehu pár umytí vlasov) a budete mať po starostiach. Je to určite lepšie riešenie, ako čakať, kým vaše vlasy odrastú, alebo na jednu farbu „nahodiť“ novú farbu. Za výsledok vám skutočne nikto neruší a mohlo by to skončiť skutočnou
pohromou.

Na záver ešte dodáme, že nie je farba ako farba. Teraz máme na mysli kvalitu farby. Na trhu je množstvo značiek, kvalitných i tých menej kvalitných. Preto by ste pri výbere farby na vlasy mali dbať aj na jej výrobcu. Je lepšie vyberať spomedzi známych značiek s ktorými máte buď vlastné skúsenosti, alebo majú s nimi skúsenosti vaše známe. Prípadne, ak neuznávate farbenie vlasov doma, radšej to nechajte na odborníka

Aké sú vaše skúsenosti s farbením vlasov? Akú kozmetiku používate, aby bola čo najdlhšie žiarivá? Píšte dole v komentári.

Ak riešite akýkoľvek problém so svojimi vlasmi, využite našu online poradňu. Radi Vám pomôžeme vyriešiť a zbaviť sa problému, ktorý trápi vaše vlasy.
Obrázok

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok
Kérastase Reflection Masque Chroma Riche 200ml Loréal Vitamino Color AOX 10 in 1 190ml CHI Ionic Color Šampón pre uchovanie farby 350ml Matrix Color Care Šampón pre farbené vlasy 300ml



Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.