Zmena pomocou Clip-in vlasov. Úžasnééé :)

Obrázok

Zmena pomocou Clip-in vlasov. Úžasnééé :)

Radi by ste vyskúšali niečo nové? Teraz je ten správny čas, kedy môžete zmeniť svoj image v priebehu 5 minút. Doslova 5 minút prinesie OKAMŽITÝ VÝSLEDOK v podobe predĺženia resp. zahustenia vašich vláskov. Ak sa neviete rozhodnúť, toto by ste o nich mali vedieť.

Clip-in metóda je najrýchlejšia, najjednoduhšia, cenovo dostupná a najšetrnejšia metóda predlžovania vlasov. Kedykoľvek a kdekoľvek si môžete vlásky aplikovať a dať dole. Clip-in vlasy môžete nosiť dennodenne alebo ich využiť na rôzne výnimočné okamihy vášho žovota.
Obrázok

Potrebujete predĺžiť vlásky o pár alebo o viac centimetrov? Potrebujete zahustiť svoje vlásky, aby ste mali bohatý objem? Potrebujete predĺžiť alebo zahustiť svoj cop alebo len zadnú časť vlasov? Prípadne ofinku? S Clip-in vlasmi môžete dosiahnuť čokoľvek. Preto máme na výber rôzne sady, s ktorými docielite naozaj úžasný prirodzený výsledok!

Pozrite si Clip-in premeny našich zákazníčok INŠPIRÁCIE PRED A PO - REFERENCIE - FACEBOOK

Pár zaujímavostí o Clip-in vlasoch:

  • Spravidla predĺženie vlasov stojí 100-vky eur, Clip-in predĺženie 10-tky. Teraz si môžete nájsť Clip-in vlasy aj v Extra ZĽAVÁCH do vypredania zásob.
  • Klasické trvalé predĺženie je veľmi drahé a po čase môže prekážať. Clip-in vlásky si môžete kedykoľvek odložiť do skrine.
  • Trvalé predlžovanie vlasov si vyžaduje náročný proces aplikácie. Clip-in a ich aplikácia je absolútne jednoduchá.
  • Vlásky sú ľudské, preto sa môžu žehliť, farbiť, kulmovať... jednoducho si ich môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv.
  • Skutočne skvelá voľba použiť Clip-in do svadobných účesov, na stužkové, plesy a rôzne spoločenské akcie.
  • Podobne fantastická voľba pre dennodenné bežné nosenie.
  • Najšetrnejšia metóda predlžovania vlasov, ktorá ako jediná nikdy nezničí vaše vlastné vlasy.
  • Nikto nespozná, že nie sú vaše. Neťahajú, netlačia a nezradia vás!

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Použité vlásky na metódu CLIP IN, ktoré máme v ponuke sú 100% ľudské, vysoko kvalitné, prispôsobené nášmu európskemu typu vlasov. Kutikula vlasu (povrchová vrstva), prúdi v jednom smere, čo bráni zamotávaniu vlasov. Je veľmi dôležitá pre životnosť vláskov a ich prirodzenému správaniu sa (pojem REMY). Na výber máte Clip-in vlasy v rôznych dĺžkach, hustotách a odtieňoch.

Ak si nie ste pri výbere istá, potrebujete sa poradiť, využite našu online poradňu Potrebujete poradiť pri výbere.

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.