Chyby, kvôli ktorým vyzeráte staršie!

Obrázok

Zbavte sa týchto vlasových chýb, kvôli ktorým vyzeráte staršie!

Na vyjadrenie toho, kto naozaj sme používame rôzne metódy. Svojim výzorom dokážeme povedať naozaj veľa a náš vzhľad vie ovplyvniť to, ako nás vníma naše okolie. Jedným z dôležitých faktorov je účes. 

Detaily, ktoré si na nás všímajú ostatní sú rôzne. Veľmi veľa o nás vypovie naše líčenie, obliekanie, či to, akým spôsobom si upravujeme vlasy. Takisto keď sa snažíme o nejakú obmenu výzoru väčšinou zmeníme jednu z týchto troch vecí. 
Obrázok

Vymýšľať nový účes môže byť veľmi zábavné, no výsledok sa môže niekedy pokaziť. Takmer každá z nás, ktorá realizovala nejaký výlet do kaderníctva zažila ten pocit, keď výsledný účes má veľmi blízko ku katastrofe. Zlá farba či zlý strih sa stáva nočnou morou mnohých žien, no to však nie je všetko, čo môžete novým účesom pokaziť. Účesy majú zázračnú moc, dokážu vám ako švihnutím prútika ubrať roky alebo práve naopak, pridať nežiadúce číslo k vášmu veku.

Berte preto do úvahy nasledujúce faktory, ktoré dokážu ovplyvniť to, v akej vekovej hranici vás budú vnímať druhí ľudia. 

Objem: Naše vlasy sa stenšujú tým, ako starneme, preto majú ľudia spolu s narastajúcim vekom potrebu si zvyšovať aj objem svojho účesu. Výsledný efekt je však častokrát nežiadúci, jemné tupírovanie nemôže ublížiť, avšak dajte si pozor aby ste nevyzerali ako z lacného sitcomu z 80. rokov. 

Obrázok

Farbenie: Zvoliť správny odtieň vašich vlasov je veľmi dôležité. Berte do úvahy tón vašej pleti, obliekanie a aj to, akým spôsobom sa líčite. Tmavé odtiene neprospievajú príliš bledej pokožke a dokážu nelichotivo pridať pár rokov. A naopak,  ženy s tmavším typom pleti by nemali zvažovať platinové odtiene.

Obrázok
Obrázok

Strih: Strih je samozrejme najpodstatnejšia časť vášho účesu Okrem toho, že musíte zvážiť aký strih pasuje vašej tvári a postave, treba dbať aj na to, aby vás účes zbytočne nezostaroval. Príliš krátke strihy dokážu pridať roky a takisto aj vlasy rozdelené na dve polovice cestičkou v strede nie sú šťastná voľba, ak sa snažíte pôsobiť mladšie. Paradoxne aj príliš dlhé vlasy dokážu pridať na veku. Je potrebné zvoliť zlatú strednú cestu medzi farbou a kvalitou vašich vlasov a medzi tým, aký výsledok chcete dosiahnuť.

Obrázok
Vlasy sú koruna krásy, nechajte ich preto nech z vás robia skutočnú kráľovnú! Je pravda, že každý je tak starý, ako sa cíti, no platí aj to, že máte presne toľko rokov, na koľko vyzerá váš účes! :)

Obrázok

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.