Ako si vybrať správne Clip-in vlasy?

Obrázok

Ako si vybrať správne Clip-in vlasy?

Ak sa rozhodnete vyskúšať Clip-in vlasy na kompletné predĺženie alebo zahustenie vlasov a neviete si vybrať, čítajte pozorne... Samotný výber tej správnej sady, dĺžky a odtieňa vám zaručí, že s nákupom a svojej premeny budete naozaj spokojná.

Na výber dnes už máme rôzne Clip-in sady, s ktorými si dokážete ľahko, jednoducho a rýchlo predĺžiť alebo zahustiť svoje vlasy. Ak váhate nad výberom tej správnej Clip-in sady, pomôžem vám s výberom. Vedzte, že výber správnej sady zaručí dokonalý výsledok.

Kompletné predĺženie a zahustenie vlasov

ObrázokNa to slúžia sady: Clip-in Premium (v štandardnej hustote 90-130g), Premium Plus ( v extra hustote 150-200g), Clip-in kučeravé (80-125g) a Clip-in Ombré (v extra hustote 160-210g)

Tieto sady pozostávajú z 8 pásov, ktoré slúžia na kompletné predĺženie resp. zahustenie vlasov. Výsledok je naozaj očarujúci. Odporúčam ich každej žene, ktorá túži po dlhých a hustých vlasoch. Len pár minút vám zaberie samotná aplikácia a s výsledkom budete nadmieru spokojná!

Na kompletné predĺženie a zahustenie vláskov potrebujeme Clip-in sadu, ktorá má hustotu 100g a viac.

Ak máte redšie alebo priemerne husté vlasy, vybrať si môžete z každej Clip-in sady. Teraz je už len na vás, či si zvolíte štandardnú hustotu alebo extra hustotu pre bohatý objem.

Ak vám príroda nadelila krásne husté vlasy a chcete si len vlásky predĺžiť, vyberte si Clip-in sadu v extra hustote. Ak by ste zvolili štandardnú hustotu, v konečnom výsledku by predĺženie vlasov nemuselo vyzerať prirodzene.

Ak máte veľmi riedke a jemné vlásky, odporúčam Clip-in sadu v štandardnej hustote, ale určite nie dlhšie ako 45cm, pre prirodzený výsledok.

Ako si vybrať dĺžku vláskov?

Ak si plánujete predĺžiť vlásky len o pár centimetrov alebo ich chcete mať dlhé až po zadok, výber samotnej dĺžky vláskov je len a len na vás. Aby ste mali lepšiu predstavu, pokiaľ siahajú jednotlivé dĺžky (35-65cm) pozrite sa na obrázok nižšie. Najlepšie však je, ak si priamo krajčírskym metrom primeráte pokiaľ vám bude vyhovujúca dĺžka siahať.

Obrázok

Ako si vybrať správny odtieň?

Pri každom produkte je ilustračná fotografia modelky. Snažili sme sa čo najviac vystihnúť odtieň vlasov. Nastavenie monitora, rozlíšenie a podobné technické nastavenia, však môžu odtieň skresliť a výber odtieňa nemusí byť správny. Preto ako jediný predajca sme natočili reálne videá vlasov (odtieňov) a tiež ich nájdete pri produktoch.

Ak váhate, ktorý odtieň zvoliť, napíšte mi a rada vám s výberom pomôžem. Využite našu online poradňu (Potrebujete poradiť pri výbere) alebo mi pošlite email s aktuálnymi fotkami. Denne vybavujem desiatky poradenstiev a rada poradím aj vám.

Obrázok

 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.