Vlasové trendy na rok 2017: Nebojte sa experimentovať!

Obrázok

Vlasové trendy na rok 2017: Nebojte sa experimentovať! 

Legenda hovorí, že kedysi existovala žena, ktorá bola so sebou spokojná, ale nikto ju doposiaľ nikdy nevidel. Tento príbeh však musí byť jednoznačne fikcia, pretože každá z nás pozná ten pocit (všíma si to už aj veľká časť mužského pokolenia) večnej nespokojnosti a chuť neustále niečo vylepšovať.


Ó áno, my ženy milujeme zmeny. A čo najviac dokáže zmeniť náš výzor? No predsa koruna krásy. Z blondínok chcú byť tmavovlásky, z krásnych dlhých vlasov túžime mať trendový bob, a z rovných sa snažíme vyčarovať romantické kučery.

Naše zmeny majú pôvod v rôznych veciach. Očarí nás to, čo vidíme. Z billboardov na nás útočia ženy s krásnymi účesmi, internet je preplnený fotkami s najrozličnejšími vlasovými variáciami, ale v prvom rade sa zaujímame o to, čo sa nosí. Ísť priamo úmerne s trendami nie je nevyhnutné, avšak veľakrát nám dokážu pomôcť pri rozhodovaní. Pozrite si trendy na rok 2017 a nechajte sa inšpirovať.

Nedbalá prirodzenosť ostane v móde aj budúci rok. Mierne zvlnené a rozstrapatené vlasy, ktoré evokujú hravosť sú jednoduchým a rýchlym spôsobom ako zaujať. S týmto účesom však treba narábať opatrne, pokiaľ to preženiete, váš účes bude kričať: „Práve som vstala z postele a nemám čas." 
Obrázok

Bob alebo jeho dlhší brat lob sú takisto horúcim trendom, ktorý bude mať trvanie aj v roku 2017. Dá sa poňať rôzne- rovný, či kučeravý, kratší alebo dlhší a vo všetkých farebných odtieňoch. Prevedenie je len na vás. Tento účes si takisto nevyžaduje náročnú úpravu a pôsobí mladistvo a moderne.

Obrázok

Rok 2017 bude ďalej patriť rovným ofinám. Ofina nemusí siahať len do dĺžky obočia, môže byť aj trochu kratšia alebo dlhšia, napríklad po bradu. Avšak myslite na to, že ofiny nepasujú ženám s príliš úzkou a guľatou tvárou.

Obrázok

Krátke, chlapčenské účesy sú momentálne na vrchole. Tento účes svedčí nezávislým a odvážnym ženám, ktoré sa neboja ukázať svoju osobnosť.

Obrázok

A to najlepšie nakoniec. Prvé miesto v trendoch na rok 2017 získavajú farebné vlasy. Šedé, modré, zelené, ružové, ombre s tmavými koncami, ... kreativite sa medze nekladú, nechajte sa uniesť tým, v čom sa cítite dobre. Odvážnejšie z vás môžu vyskúšať viacfarebné, alebo dúhové sfarbenie vlasov.

Obrázok


Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.