Chcete malú zmenu vo farbe vlasov? Skúste si vybrať z odtieňov hnedej!

Obrázok
Chcete malú zmenu vo farbe vlasov? Skúste si vybrať z odtieňov hnedej!

Odtiene hnedej rozhodne nie sú nuda! Hnedá sa nedelí len na tmavú, či svetlú- práve naopak! Množstvo odtieňov, ktoré táto farba ponúka je skvelou príležitosťou pre tie z vás, ktoré nechcú drasticky zmeniť odtieň svojej farby vlasov.


Veľa hnedovlások túži po zmene, avšak nechcú spraviť nijaký veľký skok vo farebnom odtieni. Máme pre vás skvelú správu- hnedá farba je najideálnejší odtieň na malé vlasové zmeny. Farebná škála hnedej obsahuje veľký počet odtieňov, s ktorými sa dá úžasne pracovať a experimentovať. A ak vám predsa len nepadne do oka ani jeden, namixujte si taký, ktorý bude pre vás to pravé.

Mixovanie farieb nie je v kaderníctve žiadny problém, no pokiaľ sa rozhodne pre miešanie odtieňov doma, dbajte na to aby ste spájali farby na vlasy od jednej značky.

Studené odtiene hnedej vyjadria vašu energiu a silu, zatiaľ čo teplejšie odtiene zvýraznia vašu hravosť a neposednosť. Veľkou výhodou hnedej farby je to, že aj pokiaľ sú vaše vlasy farbené vyzerajú prirodzene. Stačí si už len vybrať! Tmavšie odtiene sa hodia ženám s hnedými očami a tmavšou, rýchlo opálenou pokožkou. Ženy so svetlejšou pokožkou si môžu vybrať zo širokej ponuky svetlých odtieňov hnedej. A viete čo je na tom najlepšie? Vo všetkých týchto odtieňoch nájdete na našej stránke aj clip-in vlasy na zahustenie, či predĺženie vašej krásnej hnedej hrivy! :)

1. Čiernohnedá
Obrázok
2. Tmavohnedá
Obrázok
3. Gaštanová
Obrázok
4. Stredne-hnedá
Obrázok
5. Svetlá-hnedá
Obrázok

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.