8 najčastejších otázok pred kúpou Clip-in vlasov

Obrázok

8 najčastejších otázok pred kúpou Clip-in vlasov

Ak ste sa rozhodli predĺžiť/zahustiť svoje vlasy pomocou metódy Clip-in, určite vás zaujímajú informácie ohľadom aplikácie, výberu správnej sady a odtieňa, kvality vlasov, starostlivosti o nich atď.

Zhrnuli sme 8 najčastejších otázok, ktoré dennodenne dostávame od nakupujúcich, ktorí ešte s Clip-in vlasmi nemajú skúsenosti.

1. Rada by som si objednala Clip-in vlasy, ale neviem, ktorú sadu si mám vybrať. Poradíte mi?

Moja prvá otázka je, aké máte vlásky vy ( riedke, priemerne husté alebo husté vlasy). Druhá otázka je, aký výsledok by ste rada docielila. Kompletné predĺženie vlasov, kompletné predĺženie a zahustenie vlasov, predĺženie resp. zahustenie zadnej časti vlasov, zahustiť ofinu alebo predĺžiť resp. zahustiť cop. Pre všetky tieto spôsoby máme Clip-in sady, s ktorými docielite naozaj fantastický, prirodzený výsledok. Ako si správne vybrať Clip-in sadu sa tiež dočítate v tomto článku - Ako si vybrať správne Clip-in vlasy

Obrázok

 
2. Ako si mám vybrať odtieň a čo robiť v prípade, že mi nesadne?

Pri každom produkte máme modelku s odtieňom vlasov, ktorá vystihuje daný odtieň Clip-in vlasov. Ako jediný predajca na Slovenku máme aj reálne videá odtieňov, ktoré nájdete tiež pri produkte. Nastavenie monitora a rozlíšenie, môže odtieň skresliť a tak si odtieň nemusíte aj napriek tomu vybrať správne.

Ak si nie ste výberom správneho odtieňa istá, využite našu online poradňu – Poradíme pri výbere. Ak si objednáte vlásky aj bez toho, že sa poradíte s nami a daný odtieň vám nesadne, samozrejme vám ho bezplatne vymeníme. V tomto prípade je najlepšie, ak nám pošlete na email info@nanicvlasy.sk aktuálne foto vašich vláskov, rozpustených, fotených na dennom svetle a s výberom odtieňa Vám poradím. 

Aplikácia: Aplikáciu zvládnete úplne sama v pohodlí domova. Je to jednoduché, rýchle a za pár minút budete mať krásne dlhé a husté vlasy. 

Dôležité: Vlásky sa dajú vymeniť jedine v prípade, ak neboli požité, nie sú nijako poškodené a nie je odstránená spojovacia gumička, ktorá ich drží v celku. Ak vám balíček s vláskami príde, vyberte ich z obalu a priložte si Clip-in vlasy k svojim, aby ste videli, či Vám odtieň sedí.

Obrázok

3. Ako sa mám starať o Clip-in vlasy?

Každý predajca vlasov má svoje pokyny, ako sa správne postarať o Clip-in vlasy. Mal by to mať každý naozaj spracované tak, že vie, akú kvalitu predáva a ako sa dané Clip-in vlasy správajú. Nie je to ako so šampónom jednej značky. Ten nájdete úplne rovnaký vo viacerých obchodoch. Clip-in vlasy sú však špecifický tovar, preto platí, že každý predajca, iná kvalita vlasov. Je to tým, že každý predajca má iného dodávateľa alebo má vlastnú výrobu.   My prikladáme návod na starostlivosť do balíčka ku každej objednávke s Clip-in vlasmi, kde máte všetko vysvetlené. A v prípade, že máte nejaké otázky ohľadom starostlivosti o vlasy, som vám vždy k dispozícii :)

Obrázok

 
4.  Môžem s Clip-in vlasmi aj spať?

S Clip-in vlasmi spať neodporúčame. Pekne si ich pred spaním zložte dole, uložte si ich a tiež im dajte dobrú noc :) 

Obrázok

 
5. Môžem Clip-in vlasy farbiť, kulmovať a žehliť?

Naše Clip-in vlasy môžete žehliť, kulmovať aj farbiť (vždy zo svetlejšieho odtieňa na tmavší, neodporúčame opačne). Odporúčame použiť termálnu ochranu pred každou tepelnou úpravou vlasov (kulmovanie, žehlenie), aby boli vlásky chránené. Treba myslieť na to, že sú to mŕtve vlasy, nerastú z hlavy a nedostávajú výživu ako vaše vlastné. Naše Clip-in vlasy sú 100% ľudské a preto s nimi môžete zaobchádzať ako s vlastnými.

Obrázok

 
6. Ako mi Clip-in vlasy dlho vydržia pri dennom nosení?

Naše Clip-in vlásky z ľudksých vlasov vám vydržia od 3-12 mesiacov a taktiež aj dlhšie. Hlavne sa o vlasy treba riadne starať, všetky pokyny a starostlivosť o ne dostanete a už je len na vás, ako sa k nim budete správať. 

Obrázok

 
7. Bude vidieť, že mám Clip-in vlasy aplikované? A vietor mi ich neodfúkne?

Spracovanie a prichytenie našich Clip-in vlasov nie je vôbec vidieť. Rokmi skúseností a nosenia, sme podľa našich zákazníkov upravili/prispôsobili Clip-in sady tak, aby vôbec nebolo vidieť, že ich máte aplikované. Nikto si nevšimne, že máte aplikovaný príčesok z ľudských vlasov, práve naopak. Budú sa vás pýtať ako je možné, že máte tak dlhé/husté vlasy, keď včera ste ich nemali :) 

Malé sponky (klipy), vďaka ktorým si prichytíte Clip-in vlasy na svoje držia pevne a ani počas silného vetra vás nezradia. Držia pevne a bránia akémukoľvek posunutiu, nehrozí, že by vám ich odfúklo :)
 
Obrázok

 

8. Mohla by som dostať nejakú ZĽAVU, keďže som Vaša verná zákazníčka?

Ak ste naša verná zákazníčka, napíšte nám o zľavu pred kúpou vláskov (info@nanicvlasy.sk) Zľavu udeľujeme individuálne podľa počtu objednávok. Prečo nenakúpiť výhodnejšie? Radi vám poskytneme zľavu na nákup, keď ste spokojná s našimi produktmi :) Našich zákazníkov si vážime a preto pre vás robíme vždy maximum. Teraz môžete využiť 5% ZĽAVU OKAMŽITE. Pri každom produkte je možnosť získať zľavu, to neprehliadnete :)

 
Ak máte akékoľvek pochybnosti, otázky alebo potrebujete poradiť pred kúpou našich Clip-in vláskov napíšte mi info@naniclvasy.sk alebo zavolajte +421 907 157 370 (kedykoľvek 24/7). Rada vám poradím, vyberiem, vysvetlím. Nebojte sa ozvať, som tu pre vás! U nás máte vždy poradenstvo pred-počas aj po nákupe.
Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.