Clip-in predlžovanie vlasov v „showbiznise“

adela-banasova.jpg

V poslednej dobe si čoraz viac uvedomujem ako Clip-in Vlasy zasiahli medzi nás. To ako jednoducho si do 10 minút zmeníte svoju vizáž je zázrak.

Všeobecné predlžovanie vlasov je „in“ už niekoľko dlhých rokov. Predsa vlasy sú korunou krásy a každá z nás je určité šťastná ak sa môže pýšiť dlhou, krásnou a zdravou hrivou. Ale také premeny, ktoré som si všimla posledných pár dni v telke, za tým bude niečo tajomné :)

Sem tam sledujem istú zábavnú reláciu, kde vystupuje okrem iných 4-členná porota. Konkrétne som si všimla jednu porotkyňu, ktorá sa prezentuje skutočne dlhými, zdravými vlasmi. No v istom dieli šokovala svojou rýchlou premenou na krátky strih. Nezaujatý človek si povie fajn, jednoducho zmena. Ale hneď ako sa objaví na druhý deň opäť v krásnych, dlhých vlasoch začne to byť prinajmenšom záhadné.

Trvalé predlžovanie vlasov je skutočne pracný a časovo náročný proces. Preto je veľmi zložité, tieto rýchle premeny dosiahnuť prostredníctvom trvalej metódy. Ale my už vieme, že predlžovanie vlasov prostredníctvom CLIP-IN je záležitosť pár minút. A výsledok môže byť skutočne prvotriedny.

Moja choroba z povolania zapríčiní to, že občas sledujem tieto milé zmeny v „showbiznise“. Sympatická moderátorka Adela často mení svoju dĺžku vlasov. Pravdepodobne prostredníctvom CLIP-IN. Pôsobí to veľmi prirodzene a krásne, pretože dlhé vlasy jej skutočne pristanú. Až na niektoré momenty, keď nie som spokojná s odtieňom, ktorý jej stylisti doladili :)

Obchod s Clip-in Vlasmi

Až 90% žien v „showbiznise“ pravidelne využíva zmenu svojej vizáže práve prostredníctvom metódy CLIP-IN. Predlžovanie vlasov je „boom“ a metóda CLIP-IN sa stáva fenomén v spoločnosti práve kvôli jednoduchosti, kvalite, prirodzenému vzhľadu a finančnej nenáročnosti.

Postrehli ste aj Vy situáciu, kde ste si povedali, „tak tieto krásne vlasy budú určite CLIP-IN?“ :)

Simona C. :-)

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.