Clip in vlasy a príčesky z ľudských vlasov

CLIP IN VLASY PRAVE

 

V dnešnej dobe je množstvo spôsobov ako byť krásna. Okrem iného to platí aj pre naše vlasy. Nie každá má to šťastie mať nádherné alebo dlhé vlasy.

Vyžaduje si to príliš veľa starostlivosti, námahy, času a úsilia. Preto si treba nájsť rýchly, pohodlný a jednoduchý spôsob ako to zmeniť. Čo by ste dali za to, mať o niečo hustejšie alebo dlhšie vlasy? Samozrejme bez akýchkoľvek zložitých aplikácií, hodín strávených v kaderníctve alebo použitia rôznych vlasových prípravkov. Behom pár minút to ale môžete meniť. 

Ako? Jednoducho, rýchlo, v pohodlí domova a s okamžitým výsledkom. Áno, hovorím o Clip in vlasoch a príčeskoch z ľudských vlasov

Jedinečná metóda rýchleho prichytenia vlasových prameňov na vaše vlasy pomocou clip in sponiek. V priebehu pár minút vďaka ľahkej aplikácii dodáte vašim vlasom potrebnú dĺžku alebo objem. Vybrať si môžete z viacerých prevedení týchto príčekov Záleží na tom, aký výsledok chcete dosiahnuť.

Ich nosenie je pohodlné a vôbec nie je vidieť že ich máte. Veľmi ľahko a rýchlo si na nich zvyknete. Možno až tak, že si už bez nich nebudete vedieť predstaviť byť :) Je to naozaj úžasná zmena. Ženy, ktoré majú skúsenosť s clip in vlasmi na nich nedajú dopustiť.

CLIP IN VLASY LUDSKE

Na výrobu clip in vlasov a príčeskov sa používajú ľudské vlasy alebo sú vyrobené zo syntetických vlákien. Rozdiel je samozrejme hneď na prvý pohľad vidieť. Viac sa dočítate v tomto článku:  Umelé alebo ľudské vlasy? Jednoducho ak chcete, aby bol výsledok prirodzený vsaďte na kvalitu a siahnite po 100% ľudských vlasoch. Použitý ľudský vlas dokonalo kopíruje vaše vlastné a presne tak si ich môžete aj prispôsobiť. Môžete vlasy kulmovať, žehliť prípadne aj farbiť.

To však neznamená, že všetky clip in vlasy a príčesky sú rovnakej kvality a spracovania. Každý predajca má rozdielne spracovanie, šitie a čo je hlavné kvalitu vlasu. Preto sa ceny u predajcov líšia a tým priamo úmerne sa líši aj životnosť vlasov a výsledný waw efekt po ich nasadení.

Clip in vlasy sú pre mňa vášňou. Preto, ak sa pre nich rozhodnete, som tu pre vás a rada vám poradím, vysvetlím a vyberiem tie správne pre vás. Pripravila som pre vás súhrn informácií, faktov a odpovedí, ktoré vás môžu tiež zaujímať. Stačí ak kliknete na obrázok nižšie. 

Tip: pri každej clip in sade reálne video odtieňa, prezentácia danej sady a jej samotná aplikácia. U nás je ľahké si vybrať správne :)

Ako vybrať clip in vlasy

Poradíme pri výbere vlasov

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.