Clip in vlasy

clip_in_vlasy_nanicvlasy

 

Clip in vlasy sú najjednoduchší spôsob predĺženia a zahustenia vlasov vôbec. Takže ak premýšľate aké predlžovanie vlasov zvoliť, odporúčame Clip in vlasy. V priebehu pár minút zmeníte dĺžku svojich vlasov podľa potreby. To isté platí aj vtedy, ak svoje vlasy nepotrebujete predĺžiť, ale iba zahustiť.

Clip in vlasy môžeme deliť na dve hustoty. Štandardná hustota clip in vlasov, ktorá je vhodná pre riedke a priemerne husté vlasy a Extra hustota. Clip in vlasy v Extra hustota sú vodné pre ženy s priemerne hustými až hustými vlasmi.

Tip: Ak premýšľate, ktorú hustotu zvoliť ak máte husté vlasy, tak jednoznačne hustejšiu Clip in sadu. Štandardná hustota by nebola pre vás dostatočná pre prirodzený výsledok.

Na výber sú rôzne Clip in sady, ktoré pozostávajú z rôznych šírok vlasových prameňov s clip in sponkami. Pred kúpou si treba premyslieť, či vám ide o komplletné predĺženie alebo zahustenie vlasov, na to sú vhodné sady Clip in Premium (štandardná hustota), Clip in Premium Plus (extra hustota), Clip in Ombré (extra hustota), Clip in kučeravé, alebo len časť vlasov. Na zadnú časť vlasov a boky je vhodný Clip in Rýchlopás (štandardná hustota), Clip in Rýchlopás Plus (extra hustota). 

Ak rada nosíte cop a nie ste s dĺžkou alebo hustotou spokojná, zvoľte práve Clip in cop so šnúrkou. Krásne váš copík predĺži a zahustí. Netreba zabúdať ani na prednú časť vlasov a to ofinu. Clip in ofina je ako stvorená pre dodanie objemu a dĺžke vašej ofinky.
Všetky potrebné informácie sa dozviete pri danom produkte, pre ktorý sa rozhodnete. U nás to nie je len o popisoch, ale uvidíte aj reálne video odtieňa, prezentáciu danej sady, ako aj jej aplikáciu.

Dobre vieme, že nie je ľahké si niekdy vybrať, preto sme tu pre vás s naším profesionálnym a odborným poradenstvom. Denne radíme desiatkam zákazníkovom ohľadom poradensta pri výbere správnej sady, dĺžky hustoty, odtieňa, preto ak máte akékoľvek otázky, napíšte nám. Prejdite na Potrebujete poradiť pri výbere
 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.